keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Yksi tunnustus


Tai oikeastaan parikin..... ;D Tänään soi jo toista kertaa joululaulut. Mutta hei, mä oon päässyt jo näin pitkälle ennenkun ekoja lauluja kuuntelen. Eikä nyt kauheesti vielä, vaan ihan vähän! Ulkona niin synkkää, nää piristää kans mukavasti.

Toinen hauska juttu oli, kun pyysin, että mieheni kävis kirjastosta lainaamassa joulukirjoja. No eihän niitä vielä hyllyssä ollut, vaan niitä piti varastosta kaivaa. Kirjastontäti oli vaan miehelleni todennut, että taisit viime vuonnakin käydä hyvissä ajoin kyselemässä... ;D Ja kuulemma toisessakin kaupungin kirjastoissa oli joulukirjoja kyselty, jep, mehän niitä sieltäkin kyseltiin!! :D Että kaikenlaista mainetta sitä voikin olla.... :D Mutta jos mä meinaan oikeesti jotain ehtiä ideoimaan joulutorille ja ens viikon torille, niin pakko sitä on olla ajoissa. Ja ehkä joku ymmärtää tänkin jutun. Ei kaikki.... Eikä se mitään haittaa!! Mä vaan rakastan joulun aikaa ja se niin ison ilon pimeyteen, että siitä pitää ottaa kaikki irti, mitä vaan ikinä saa. Joku voi ajatella asiasta toisella tavallakin!

Mun oli pakko laittaa nuo kaksi kuvaa, kun toisesta ei saa selvää, mutta mä niin tykkään tuollaisista tunnelma kuvista, joista ei välttämättä selvääkään saa.. Hämyisessä valossa otetut kuvat on sellaisia, joita mä otan paljon.

Toivottavasti jokainen löytää sen oman ihanan juttunsa ja jaksaa sen avulla. Kun toiset ei yhtään välitä syksyn ajasta. Mä oon oppinut nauttimaan jokaisesta vuodenajasta, mutta kaikki ei välitä. Iloa kaikille pimeyden keskelle!! <3

2 kommenttia:

  1. Ihana kynttilä!!

    Minullekin kävi viime vuonna samoin, että kirjastossa kaivettiin joulukirjat varastosta minulle :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Mä ostin sen yhden ystävänä pienestä putiikista viime vuonna. On taas yksi tuikkukippo enempi... ;)

    Onpas lohduttavaa kuulla, että joku muukin tehnyt saman jutun kirjastossa!! :D Kirjastontädit vaan ei kaikki oikein ymmärrä... Mä lainasin jonkun kirjan jo vähän aikaa sitten, se sattui olemaan hyllyssä, niin se täti naureskeli mulle ja sanoi, että jouluunhan on vielä pitkä aika. Niinpä, mutta niitä ideoita on vaan kaivettava jo ja sitten lähempänä joulua niitä kirjoja ei oikein edes saa. Mutta ihan sama mitä muut ajattelee! :D Onneksi kuitenkin kaivoivat ne kirjat, se on pääasia!! :)

    VastaaPoista