maanantai 17. syyskuuta 2012

Joululahjoja


Tänään kävin nuorimman kanssa hakemassa pari joululahjaa lisää. Kaksi kummityttöä saivat tällä kertaa paketit! :) On siis kummilasten lahjat tosi hyvällä mallilla. Pikkuhiljaa ne säkit rupee täyttymään. Omille lapsille vielä muutama paketti ja sitten on heilläkin paketit kasassa.

Itse olen tehnyt jo joululahjoja useampiakin. Ja joulutorille on urakoitu kaikkea, mitä vaan olen keksinyt! :D Oon niin nauttinut siitä, että saan omin käsin jotain aikaiseksi. Samalla toki pää lepää ja pystyy jotain ajatellakin. Joskus huomaan, että yölläkin pohdiskelen, että mitä sitä tekis ja hyviä ideoita syntyy yöllä! ;) Aina niitä ei aamullakaan enään muista, mutta en viitsi öisin noustakaan.. Ehkä joku kerta on jo pakko nousta, kun saa jonkun tosi hyvän idean! :D

Ensimmäisiin markkinoihin on enään vajaa kaksi viikkoa... Aika hyvin oon saanut näperreltyä jo kaikennäköistä sinne, mutta haaveena olis vielä tehdä ainakin avaimenperiä, kännykkäkoruja ja lisää koreja sekä lorupussit odottelee viimeistelyä. Sain mieheltäni yhden ihanan askartelulehden, jossa oli kans jotain ideoita. Muutama toteuttamisen arvoinen juttu! Mutta ehkä ne ideat saa odottaa sinne joulutorille. Ne olivat sellaisia, että voivat olla käytössä ympärivuoden, eivät siis välttämättä mitään pelkkiä joulujuttuja.

Tänään illasta pidän Party Lite-kutsut. Sopii tosi hyvin tähän synkkään päivään! :) Pientä piristystä pimeyden keskelle.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

2 kommenttia:

  1. Sinä oot kyllä ollut reipas lahjojen teossa/ostossa :) Meilläkin täyttyy jo eräs yläkaappi joulumuistamisista. On ihanaa miettiä jo kaikkia viemisiä ja lahjoja!

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä kans on niin ihanaa miettiä, että mitä kenellekin annetaan! :) Ja mulle iskee kyllä stressi, jos kauheen pitkälle odotta noiden lahjojen kanssa... On ihanaa miettiä rauhassa ja sit vaan hakea kaupasta tai itse tehdä. Joulun aika on niin ihanaa! <3

    VastaaPoista