torstai 10. marraskuuta 2011

Lumipalloja

Kun ei ulkona vieläkään ole lunta, niin sitten tehdään sisälle lumipalloja!! :D Aivan ihanan idean sain Jouluisia hetkiä blogista. Pitihän niitä sitten heti kokeilla!! :)  En kyllä saanut niistä noin kauniin näköisiä... Ehkä olivat liian lyhyen ohjelman koneessa tai jotain! Mutta tein siis ensin Novitan huopasesta tupsupalloja ja sitten laitoin ne koneeseen pesupussiin huopumaan. Muutama onnistui ihan hyvin, mutta osa ei... Pienistä tuli ihan kivoja, mutta isoista ei. Täytyy laittaa ne uudestaan pyörimään ja kokeilla, että saisko niistä vielä jotain. Jos ei, niin sitten tehdään uusia!!! :D Ei joka kerta voi heti onnistua... ;) Vaikka tässä nyt ei pitäny olla mitään, mikä olis voinu mennä pieleen... No ens kerralla ehkä paremmin sujuu!!! ;D Laitoin kuitenkin muutaman kuvan tähän. Tekeminen oli silti tosi kivaa!! Katotaan sitten, että mihin nää tulee. Jonnekin lasipurkkiin, kun laittais monta, niin vois olla ihan hauskan näköinen.

4 kommenttia:

 1. Eikö oo koukuttavaa hommaa? :D Mulla kävi kanssa niin, ettei lyhyellä ohjelmalla tullu kaikista kunnollista. Mutta sitten oli uuden kerran pyörimässä, laitoin pesupussissa normipyykin mukaan, ja tuli hyviä! Mutta pieneni hurjasti. Tuumailin, et jos vaan huovuttais saippualla lisää niin riittäisköhän se? Pitää kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi koukuttavaa hommaa!!!! :D Tosi kivaa näitä oli tehdä!! Kun niin malttamaton oli, niin piti kokeilla vaan lyhytohjelmalla... ;) Mietin ihan samaa, että tuliskohan niistä käsinhuovuttamalla hyviä. Täytyy tosiaan sitä kokeilla. Mietin sitäkin, että josko olis kokeillu neulalla huovuttaa, kun toinen puoli oli ihan hyvä, mutta toinen puoli niistä isoista palloista ei onnistunu. Täytynee hakea toinenkin kerä tuota lankaa... ;) Kiitos tosi paljon ihanasta vinkistä!! :)

  VastaaPoista
 3. Kivannäköisiä palleroita. Jääkö nuo pallot pehmeiksi? Sanoisin, että helpompi ja edullisempi tapa tehdä pehmoisia ja "höttöisiä" palleroita olisi neulahuovutus. Silloin voi tarkasti säädellä tulosta. Huovutusvilla on varmasti myös riittoisampaa ja edullisempaa ostaa kuin Huopanen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Risulintu!! :) Kyllä nuo pallot jäivät pehmeiksi, mutta voi tosiaan olla, että neulahuovutuksella jäis pehmeämmiksi. Täytyy kokeilla myös sillä tekniikalla. Kiva kokeilla kaikkea uutta!! :)

  VastaaPoista