perjantai 11. marraskuuta 2011

JoulukirjalaatikkoNyt on kaivettu joulukirjalaatikko esiin!! :) Ensimmäinen satu luettiin eilen, se oli toiseksi vanhimman valitsema. Mauri Kunnaksen kirja: Onnin paras joululahja. Ite tykkään siitä tosi paljon, koska siinä ilo tulee ihan muusta, kun kauheasta tavarapaljoudesta. Jopa nuorimmainen jaksoi kuunnella tämän kirjan loppuun saakka. Oli kyllä niin mukava hetki, kun kaikki lapset halusivat tulla kuuntelemaan satua. Tänään on ilmeisesti vuorossa Kunnaksen Joulupukki-kirja. Kunnaksen monessa kirjassa on mun mielestä niin ihana se tunnelma ja kuvat on kyllä niin kauniit.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin kaivetaan viikonloppuna joulukirjat esiin :) Tuo 12 lahjaa joulupukille löytyy meiltäkin, onnin paras joululahja täytyy käydä nappaamassa kirjastosta lainaan! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Nuo joulukirjat on kyllä niin kauniita!! :) Maltoin näinkin pitkälle ne pitää tuolla kaapissa... ;) Mä tykkään ite tosi paljon tuosta 12 lahjaa joulupukille myös. Sekin on tosi hauska!! Kannattaa tosiaan lukea tuo Onnin paras joululahja.

    VastaaPoista