keskiviikko 9. marraskuuta 2011

JoulukalenteritNyt on ostettu kaikille lapsille omat joulukalenterit!! :) Jokainen sai valita omansa. Vanhin halusi Haribon karkkikalenterin ja mä löysin violettisen Muumi kuvakalenterin, niin ostin myös sen. Vanhin, kun tykkää violetista väristä tosi paljon. Myös vaatteet ja huoneen tekstiilit pitää olla violetteja... Toiseksi vanhin halusi Lego kalenterin. Star Wars kalenteri olis ollu se ykkönen, mutta kun se oli niin paljon arvokkaampi, niin City kalenteri on kuulemma oikein hyvä. Partiolainen myy noita partiokalentereita, niin tokihan hänelle sellainen ostettiin. Toiseksi nuorin valkkas, yllätys, yllätys... Hello Kitty kalenterin! ;) Eipä todellakaan ollut vaikea arvata... Myös hän halusi partiolaisten kalenterin. Nuorimmaisen kanssa oltiin postissa käymässä yhtenä päivänä ja hän ihastui siellä olevaan enkelikalenteriin. Se on kyllä tosi kaunis! :) Hänelle sitten ostettiin sellainen. Nyt kaikki tyytyväisiä kalentereihinsa!! :)

Myös meidän posti on tuonut kalenteriluukut yhteiseen kalenteriin. Suuret kiitokset kaikille meidän kalenteriin osallistujille!!! :) Ihana idea oli tehdä vaihtokalenteri, saa sitten yllätyksiä muilta. Mukavampi onkin keksiä jollekin muulle, kun vaan omalle perheelle. Toki ihanaa on sekin!! :)

Tervetuloa uudet lukijat blogiini!!! On tosi ihanaa, kun niin moni on löytänyt tänne!!

Suloista joulun odotusta kaikille!! <3

5 kommenttia:

 1. Minäkin sain ostettua Partiolaisten kalenterin. Mulla on jonain vuonna aiemminkin ollut se ja tykkäsin kovasti, kun kuva aina täydentyi luukkuja avatessa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Peikkotyttö Hanna!! :) Sai jokainen valita tällä kertaa omansa, niin ovat tyytyväisiä.

  Tuo partiolaisten kalenteri on tosi kiva mun mielestä myös!! :) Toiseksi vanhin näitä innoissaan on myynyt. Aika moni on tykännytkin ostaa.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kalentereita.
  meille tulee lapsille ihan suklaa kalenterit. katsotaan vielä millä aiheella. Onhan se ihana ylläri tuossa vaihtokalenterissa kun ei tiedä yhtään mitä kivaa joku on sinne keksinyt =D

  VastaaPoista
 4. Mä itse kaipaisin kovasti niitä sellaisia joulukalentereita, mitä oli silloin joskus itellä. Niissä oli kuvat ja sellainen heiluva hahmo. :) Ne oli mun mielestä kaikista kivoimpia kalentereita! Tuo vaihtokalenteri on kyllä niin ihana juttu!! :) Siitä tosiaan ei yhtään tiedä, että mitä sieltä saa. Oli niin kiva idea!!

  VastaaPoista