sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Operaatio Joulun lapsi


Meillä on ollut jo useampana vuonna tapana tehdä Joulun lapsi paketti. Nämä paketit lähtevät Patmos lähetyssäätiön kautta Romaniaan kaikista köyhimpiin kyliin. Siellä lapset asustelee maalattia taloissa, tai ne ovat sellaisia kyhättyjä hökkeleitä. Meillä isot lapset haluavat aina lähettää oman paketin oman ikäiselle lapselle. Sinne sisälle sitten ostetaan kyniä, kumeja, pieniä leluja, pipo, hanskat, sukat, vihkoja, tarroja ym. Tästä saa itellekin tosi ihanan joulumielen!! <3 Tämä paketti saattaa olla ainoa, mitä ne lapset saavat koko elämänsä aikana. Meiltä lähtee tänä vuonna 4 pakettia. Tässä muutama kuva keskeneräisestä paketista, tämä on lähdössä 10-14 vuotiaalle pojalle. Puuttuu vielä tosi paljon juttuja, mutta alkuun jo päästy kaikkien pakettien kanssa. :)

http://www.joulunlapsi.fi/

4 kommenttia:

 1. Melkoinen sattuma tosiaan! :) Tänä vuonna vasta löysin tämänkin keräyksen ja videoita katseltuani päätin, että tuohon haluan ehdottomasti osallistua. Mukava tehdä jotain konkreettista. :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä!! :) Pakko oli heti kommentoida sulle! ;) Tää on kyllä niin hieno juttu, kun viedään niitä paketteja sinne kaikista köyhimpiin kyliin. Se video on niin koskettava. Niitä joulukortteja meidän neiti haluais tehdä kovasti. Toivottavasti sekin keräys tulisi! :)

  VastaaPoista
 3. Hei mäki haluan tuollaseen mukaan!

  VastaaPoista
 4. Tästä löytyy lisää tietoa www.joulunlapsi.fi. Siellä on tosi selkeet ohjeet ja kerrotaan, että mitkä paikat ottaa vastaan noita paketteja. Niistä samoista paikoista pitäisi myös löytyä noita laatikkoaihioita. Toki voi käydä kyselemässä myös kenkäkaupoista, kun täytyy olla tietyn kokoinen. Taisi tänä vuonna olla myös ohjeissa, että jos ei halua ihan koko laatikkoa tehdä itse, niin voi postittaa Patmokselle osan tavaroista. Meidän lasten joulun odotuksen aloittaa aina tämä keräys! Kyselevät jo alkusyksystä, että koska niitä paketteja taas tehdään. On ihanaa tehdä koko porukan voimin! :)

  VastaaPoista