lauantai 29. lokakuuta 2011

Joulupaketteja

Naruja ja pakettikortteja vaille valmiita
Eilen sain inspiraation paketoida joululahjoja ja sehän piti kyllä käyttää hyödyksi! :) Lasten mentyä nukkumaan sain melkein kaikki heidän paketitkin paketoitua. Nauhat vielä odottavat, koska ne menee pakettikasassa ihan lyttyyn. Ne laitetaan sitten, kun saan antaa niitä eteenpäin. Viime joulun jälkeen alesta ostin ihania joulupapereita, tänä vuonna löysin Ikeasta tosi kauniita. Jonkunlaiset pakettikortit tai tarrat puuttuu, täytyy ne vielä jostain etsiä. Olisko kellään mitään vinkkiä, että missä olis jotain kauniita? Tai sitten jos ei mistään löydy, niin sitten täytyy ite niitä tehdä. Eipä sekään huono vaihtoehto ole! :)

Aurinkoista lauantaita kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Vau, aikamoisen läjän lahjoja sait jo paketoitua! Ja hienoa on tuo Ikean paperi!
  Mulla olis nyt just inspis tehä pakettikortteja, mutta pojat on vesirokossa niin ei oikeen meinaa olla sellaseen aikaa.

  VastaaPoista
 2. Inspiraatio kun iskee, niin pakko aina hyödyntää.. ;) Ja kun oli mahdollisuus!!

  Kurja kuulla, että teillä podetaan vesirokkoa!! :(( Toivottavasti menis suht pian ohi! Meillä toiseksi vanhin sairasti sen kahteen kertaan... Tokalla kierroksella oli vain pelkkiä näppylöitä, ei yhtään edes kuumetta..

  Mä tykkäsin tosi paljon tuosta Ikean paperista!! Oli kyllä niin kiva löytö!! :) Aikuisten paketteja niihin tein. Pitkin vuotta kaikkia pieniä juttuja oon ostellu, niin nyt oli kiva ne laittaa pakettiin.

  Paranemista Mimuran teidän pojille!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa tuo ikean paperi, täytyy muutenkin päästä sinne hiplaamaan joulua :))

  VastaaPoista
 4. Siis,ei voi olla totta =) Olen sanaton!

  VastaaPoista
 5. Tuo Ikean paperi oli kyllä ihanaa!! :) Oli siellä Ikeassa muutakin ihanaa jouluista, mulla oli lapsia mukana silloin, niin en kyllä ehtiny juurikaan niitä fiilistellä... ;) Kun piti niin nopsasti valintansa tehdä.

  Nina, täytyy kaikki aika käyttää tehokkaasti hyväkseen... ;)

  VastaaPoista
 6. Siis vauuu, ähänkös paljon paketteja olet paketoinut jo!!! :) ♥

  VastaaPoista
 7. Jestas...
  sulla hommat hyvällä mallilla. Kadehdin.. :(

  VastaaPoista
 8. :)
  Ei mulla enään niitä juuri jäänyt paketoimatta, pari ihan pientä juttua ja yksi vähän isompi, joka saa odottaa tosi lähelle joulua.. Raivasin yhteen yläkaappiin tilan ja ne mahtuivat sinne. Tuo paketoiminen on aina niin iso homma, että kiva, kun nyt tehtynä. Kivaa hommaa kyllä! :)

  VastaaPoista
 9. Voi kun sinulla on jo paketit noin hyvällä mallilla!

  Mulla vielä kaikki suunnitteluasteella; mitä ostan, mitä teen, miten kiedon ne lahjakääreeseen ;)

  VastaaPoista
 10. Onneksi nyt vielä kuitenkin on aikaa!! :) Mä haluun kaiken mahdollisen aina hoitaa ajoissa... On kyllä asioita, mitkä jää viime tippaan, valitettavasti.. Tänä vuonna mulla vaan vielä tekemistä niiden joulumarkkinoiden kanssa, niin kiva, että nää on nyt lähes valmiina! :)

  VastaaPoista