tiistai 1. marraskuuta 2016

Marraskuun ensimmäinen päivä ja kirjamessut


Niin se vaihtui kuukausi marraskuuhun ja ensi kuussa onkin sitten jo joulukuu ja joulu. <3 Niin se aika vaan nopeasti menee eteenpäin. Meillä lasketaan öitä ensimmäiseen päivään joulukuuta, koska sillon saa tietty avata joulukalenterin. Ei oo siihenkään kauaa aikaa. Hyvillä mielin tässä touhutaan ja tehdään kivoja juttuja. Vähän jotain uusia askarteluohjeita olis kiva löytää. Täytyy varmaan Pinterestiin mennä kurkkimaan, sieltä kun aina löytyy kaikkea kivaa. Toki monissa blogeissakin tähän aikaan vuodesta on ihania ideoita.

Meidän yksi vuoden odotettu päivä on takana. <3 Viime perjantaina käytiin koko perheen voimin kirjamessuilla Helsingissä. Kyllä se arkipäivä vaan on niin paras päivä siellä käydä. Pääsin hyvinkin katselemaan joka paikkaan mihin halusin.
Tänä vuonna oli selvästi tullut paljon kirjatarjouksia. Viime vuonnakin niitä oli ja monena muunakin vuonna on ollut, mutta nyt oli vielä enempi. Monta kirjaa sain todella hyvillä tarjouksilla, osalla kirjoista oli hintaa ainoastaan 2€/kpl.
Meidän neiti halusin Tintti sarjakuvia joululahjaksi ja satuttiin löytämään tuolta niin hyvä tarjous, että lähtivät matkaan mukaan. Nuorimmainen toivoi joululahjaksi kaksi Aku Ankan taskukirjaa, joten niitä hänelle ostin. Sai itse valita ja itse hän osti vielä 5 Aku taskaria, joten luettavaa on nyt hetkeksi. Hän on niin innostunut nyt näiden lukemisesta. Myös veljelleni löysin joululahjan ja miehelleni sekä muutamalle muullekin on joululahjoja kasassa. Veljeni tytön synttäreillä käytiin lauantaina, niin hänelle meni tuo Minions kulho lahjaksi ja eläinpalapeli kirja.
Nuorimmainen pääsi mieheni kanssa samaan kuvaan Don Rosan kanssa, joten se oli toki nuorimmalle huippu juttu. Myös toiseksi vanhin kävi hakemassa nimmarin Rosalta.
Kyllä meillä oli taas mukava yhteinen reissu. <3 Vähän mietittiin mieheni kanssa, että mahtavatko kaksi vanhinta lähteä matkaan mukaan, mutta itse vielä halusivat. Joten kiva oli koko porukan voimin reissata.

Oikein ihanaa alkanutta marraskuuta!! <3

4 kommenttia:

 1. Varmasti oli ihana reissu! Noille messuille olisi kiva joskus itsekin lähteä. :) Mukavaa marraskuun alkua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo reissu on aina niitä vuoden odotetuimpia. :) Niin mukavaa käydä ihailemassa ja katselemassa kirjoja. Jos vaan joskus pääset käymään, niin suosittelen kyllä kovasti.
   Kiitos, samoin sinulle!! <3

   Poista