maanantai 24. lokakuuta 2016

Tasan kaksi kuukautta jouluaattoon


Jouluaattoon tasan kaksi kuukautta. Tuntuu niin ihmeelliseltä, että enään niin vähän. Mutta ihanaa!! <3 Kyllähän sitä aina se vuosi odotetaan ja valmistellaan.

Mulla on yhdet villasukat vielä osittain tekemättä, sen jälkeen olen kaikki villasukat tälle joululle saanut tehtyä. Sitten voi vaikka vielä miettiä, jos löytyy joku ystävä kenelle niitä voisi vielä kutoa. Kun eipä sitä näin hämärässä osaa ollenkaan ilman kutimia. ;) Se on niin rentouttavaa puuhaa, niinkun niin monesti olen siitä tänne maininnutkin.
Yhden kauniin lapasten mallin mä löysin facebookista, niin niitä mä kyllä haluan myös testata. Siihen löytyy kyllä sitten villasukkien jälkeen aikaa. Olis ihana kokeilla vähän uutta taas. :)

Meillä odotetaan ihan innoissaan perjantaita. Meidän joka vuotinen retkipäivä kirjamessuille odottaa. <3 Nuorimmainen jo teki tilauksen, että hän haluaa ostaa ison kasan Aku Ankan taskukirjoja. Hän on niitä nyt innostunut lukemaan. Kyllähän niitä joka vuosi sieltä on ostettukin. :) Muutamaa joululahjaa haluan sieltä metsästää. Neiti on lahjaksi toivonut Tatun ja Patun uusinta kirjaa ja nuorimmainen uusinta Risto Räppääjää. Ne kyllä molemmille ostetaan. Muuten sitten katellaan vähän fiiliksen mukaan ja tarjouksia toki katsellaan myös. Itse toivon yhtä Tenavat kirjaa joululahjaksi, saa nähdä löytyykö sieltä vai ei. Vanhin toivoo jääkiekko kirjaa joululahjaksi, täytyy sitäkin vähän katsella, että mistä löytyisi.

Joululahjat rupee olemaan lähes kaikki jo ostettuna. Tehtäviä lahjoja vielä on tekemättä ja toki kaikki lahjakortit ovat vielä kaupassa. Niitä lahjakortteja sitten ostellaan lähempänä joulua. Eikä niitäkään ole kovinkaan montaa listalla. Hyvillä mielin siis ollaan näiden lahjojen suhteen. Ensimmäiset lahjat jo eilen sain annettua eteenpäinkin. Joten muutama joululahja jo paketoitunakin. <3
Joko te muut olette ostaneet joululahjoja?

Oikein ihanaa maanantaita ja viikon alkua kaikille!! <3

12 kommenttia:

 1. Hei :) Joululahjoja on tullut hankittua - muutaman jo tammikuun alesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä!! :) Kyllähän se paljon järkevämpää niitä on pitkin vuotta hankkia, ettei jää kaikki viime tingan paniikki ostoksiin. Ihanaa, kun saa ostaa jokaiselle oman näköisensä paketin. <3

   Poista
 2. Juu, joululahjoja on jo paljon tehtynä ja osa ostettuna. Mullakin alkaa olla villasukkia kudottuna jo kaikille, mutta hyväntekeväisyyteen ainakin kudon vielä. Tässä joku päivä laitan joulumusiikin soimaan ja alan paketoimaan lahjoja. :)
  Mukavaa lokakuun viimistä viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvällä mallilla siis sullakin on jo. :) Mä kans mietin, jos vielä hyväntekeväisyyteen villasukkia tekisi. Muutamana vuonna olen Pelastusarmeijan pataan niitä laittanut. Saa hyvän mielen itselleen, kun tietää niiden menevän hyvään tarkoitukseen. <3
   Oikein ihania lokakuun viimeisiä päiviä!! <3

   Poista
 3. Työkavereille on jo lahjat ja yksi osa äitin ja isäpuolen lahjoista on myös hankittuna. Kummisedän perheelle pitää vielä jotain keksiä. Kortit olen tänään taiteillut ja niistä tulee postausta huomenna, käypä kurkkaamassa.
  Ihanan näköiset muuten nuo kynttiläkipot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä!! :) On jo suuri juttu, kun tietää mitä kellekin aikoo hankkia, vaikka ei niitä kaikkia olisi hankkinutkaan.
   Mä tuun käymään sun blogissa, kun viikolla ei ole taas ehtinyt yhtään mitään muuta, kun arkea pyörittää. Joulu lähestyy ja huomaa sen kyllä tässä kaikessa pyörittämisessäkin. Onneksi sitten on tiedossa ihan reilu lomakin.
   Kiitos, mä niin tykkään kovasti itsekin niistä!! <3 Sain ne ystävältäni tuliaisina, kun kävivät meillä.

   Poista
 4. Äkkiä se joulu tulee. Mä en ole vielä jaksanut miettiä mitään lahjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tulee!! Ei ole enään kovinkaan kauaa, on kyllä niin ihanaa.
   Onneksi nyt vielä hyvinkin ehtii ostella joululahjat. Kun hyvin suunnittelee, niin eihän siinä ostosreissussa kauaa mene. :)

   Poista
 5. Muutama joululahja on hankittu sekä salaiselle jouluystävälle lahjat. Noin hyvällä mallilla ei vielä olla, kun ei pojatkaan ole vielä kirjoittaneet joulupukille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tässä on vielä aikaa kuitenkin!! :) Meillä nuorin on pitkin vuotta kirjoitellut millon mitäkin listoja mitä toivoo. Nyt tein sitten stopin, että enempää ei toiveita voi esittää. Niitä on jo ihan riittävästi. :D
   Mulla on myös salaiselle jouluystävälle jo jonkun verran juttuja hankittuna. Ihan vähän enään puuttuu. Ens viikolla täytyykin pistää postiin menemään. On ollut mukavaa miettiä mitä pakettiin laittaisi. <3

   Poista
 6. Ensimmäinen joulupaketti ulkomaille lähti viime viikolla ja jotakin lahjoja olen väsäillyt valmiiksi. Suurin osa on kuitenkin vielä ajatuksen asteella.
  Korttimallit ja -materiaali odottaa myös vielä inspiraatiota. Onhan tässä vielä aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä jo paljon, kun on ulkomaan paketin saanut matkaan lähtemään. :) Mulla on yksi paketti tuossa melkein valmiina lähdössä myös ystävälleni. Täytyy yrittää ens viikolla viimeistään se laittaa postiin, että ehtii varmasti perille eikä tarvitse maksaa niin suuria postimaksuja.
   Onneksi vielä ehtii tehdä!! :)

   Poista