perjantai 7. lokakuuta 2016

Syksyä

Syksyn värit ovat niin kauniita ulkona, että halusin tännekin niitä kuvia ikuistaa. Mun ihan lemppari on vaahtera, kun siihen tulee niin montaa eri väriä lehtiä. Se väriloisto on niin upea!! Mä en ole juurikaan syksystä välittänyt ja pimeä on tuntunut kurjalta. Mutta nykyään mä tykkään myös syksystä ja kun syksyn merkkejä rupeaa olemaan, niin ollaanhan silloin jo menossa kovaa vauhtia kohti joulua. Mikä on niin ihanaa!! <3 Jokaisessa vuodenajassa on ne omat hyvät asiat, mutta joskus se vaatii vähän enempi miettimistä ja etsimistä arjesta. Kun mieli meinaa painua matalaksi, niin pienellä sen saa jo paremmaksi. Mun pelastus ovat nuo kynttilät, myös joku kiva kirja on ihana juttu. Viime vuonna löysin ne jouluiset Aku Ankat ja ne onkin jo esille kaivettu. Niissä oli aivan ihania juttuja. Myös joulukirjat kaivan esille hyvissä ajoin ja niitä selailen. Niistä kuvista tulee niin hyvälle mielelle. Joulun alus aika on kaikista ihaninta ehdottomasti vuodessa. <3
Syksyn pimeät ja hämärät illat kun tulee, niin mä kaivan kynttilät heti esille. On ihanaa fiilistellä hämärässä joulun tunnelmaa. Välillä vedän viltin päälleni ja istun ja kudon hämyisessä tunnelmassa, toki kutoessa tarvitaan vähän enempi valoa. Jalkaan vedän villasukat ja usein kaveriksi saan nuorimman. Toisinaan hänen kanssaan sitten katsellaan yhdessä jotain jouluista leffaa. Mukavaa yhdessäoloa hänen kanssaan.

Nautinnollista viikonloppua kaikille!! <3

7 kommenttia:

 1. Villasukat, iltojen pimeys ja ruska, siinä syksyn ihanuudet.
  Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oon niin samaa mieltä, että nuo ovat kyllä ihania asioita syksyssä!! <3
   Ihanaa alkanutta viikkoa!! <3

   Poista
 2. Hieno väriloisto! Ihana tuo eka kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!! :) Syksyllä saa niin kauniita, värikkäitä kuvia. Eihän niissä toki näy se upeus mikä pihalla, mutta pieniä pilkahduksia kuitenkin. :)

   Poista
 3. Voi niin minäkin, siis poltan kynttilöitä, viltti on jalkojen päällä ja kudon :) Syksy on ihanaa aikaa juuri myös siksi, kun joulu lähestyy <3 Vaahterat on kauniita, tykkään niistä kovasti. Upea ruska on ollut :)
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin ihana fiilis, kun saa rauhassa olla viltin alla ja kutoa. <3 Kynttilät tuovat aina pimeään ja hämärään sen ihanan tunnelman.
   Tykkään myös kovasti noista vaahteroista, niiden väritys on niin upea.
   Oikein ihanaa alkanutta viikkoa!! <3

   Poista
 4. Hei! Terkut Saksasta! Tuntuu, ettei meilläpäin ole ollut vielä ihanan oransseja ja keltaisia puita vaan vielä vihertää. Saisi niin kauniita kuviakin otettua väriloistosta. Mukavaa keskiviikkoa sinne suunnalle! :)

  VastaaPoista