tiistai 20. syyskuuta 2016

Villasukkia ja joulujuttuja

Meillä on mennyt nyt kolme viikkoa tautien kanssa ja yksi leikkauskin nuorimman kanssa hoidettiin (leikkauksesta voi lukea enempi toisesta blogista). Nyt on sitten huilattu ja touhuttu sisällä. :)

Hyvää tässä touhussa on ollut se, että mä sain tehtyä useammat villasukat ja nyt on joululahjasukat tehty niille kenelle ajattelinkin. Mutta sitten tuli vielä muutama ystävä mieleen ja ajattelin, että voisin heillekin tehdä sukat, kun aikaa tässä on vielä niin paljon. Puikkoja kun en osaa pitää ihan tyhjilläänkään. ;) Ihana tunne kyllä, kun saa ihan rauhassa puuhailla. <3
Muutamat tilaussukatkin sain tässä tehtäväkseni ja niitä mä sitten rupean myös työstämään. Mä opettelin niiden tumppujenkin tekemisen, mutta ne on vaan jäänyt. Se ei jotenkaan koukuta mua ihan yhtä paljoo, kun nää sukat. Aina sillon tällön tulee ne tumputkin tehtyä, mutta ne tehdään vaan, jos joku lapsista pyytää.

Mä oon ite ollut nyt eilisen illan ja tämän päivänä peittojen alla, kun pienen lämmön nosti. Ollaan sitten kahden nuorimman kanssa katseltu Tonttu Toljanteria (meillä on potilaita enempikin talossa). Voi että kun se onkin hauska!! :D Meillä on ensimmäinen Toljanteri otettu boksille vuonna 2012 ja huomasin, että se on tehty vuonna 1998. Oliskohan ihan ensimmäinen Toljanteri? Jaksot olivat lyhempiä, kun mitä sitten viimeisinä vuosina olivat. Toljanteri on kyllä meidän niin suuri suosikki. :D Kysyin vanhimmalta, että muistaako hän, että olisi pienenä katsellut Toljanteria. Kuulemma muistaa hyvinkin! Sanoi, että olihan se hauska. No niinhän se olikin ja on edelleen. :D Nuorimmainen nauroi ääneen moneen kertaan. Hän ei kyllä muistanut noita jaksoja mitä nyt katseltiin, neiti kyllä sanoi, että on joskus nähnyt.

Tänä vuonna onkin sitten joulukalenterissa tulossa jatkoa sille vuoden 2014 joulukalenterille eli Porokuiskaajan arvoitukselle, enempi tietoa löytyy TÄÄLTÄ. Jäätävä seikkailu on tämän vuotisen nimi. Meillä ei lapset ihan kauheasti lämmenneet tuolle aikaisemmalle. Täytyy nyt katsoa, että miltä tämän vuoden joulukalenteri näyttää. Mä itse tykkään kyllä katsella niitä kauniita maisemia ja lavasteita, joten toivon niiden olevan kauniit. <3 Mutta mielenkiinnolla jäädään odottamaan kuitenkin. :)

Oikein mukavaa syyskuun jatkoa kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista kaikille potilaille <3
  Ihania sukkia olet kutonut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3 Kyllä se tästä pikkuhiljaa rupeaa varmastikin helpottamaan, mutta tätähän se syksy usein on.
   Kiitos!! <3 Sukkien kutominen on se mun tapa rentoutua. Nautin kyllä hämärästä illasta ja kutomisesta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Satu!! :)
   Kyllä sitä täältä taas noustaan. Toljantereiden katsominen on ollut kyllä mukavaa ajanvietettä. :)

   Poista
 3. Kyllä olet ollut ahkera! Noin paljon sukkia. Mulla on saldona tällä hetkellä seisemät sukat, vielä on kudottavaa. Hidasteena on kovat migreenit sekä Peppi, joka puree aina välillä langan poikki :D Paljon paranemisia teille ja aurinkoisia syyspäiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna!! :)
   Onneksi tässä nyt vielä on aikaa ennenkun joulu tulee. Hyvin ehtii kutoa, mutta tuo migreeni on kyllä ikävä vaiva. Sitä poden välillä itsekin. :( Voi mikä ihana Peppi!! :D Vaikka tuskin tuntuu siinä kohtaa kauheen mukavalta. Kuulostaa vaan hauskalta näin sivusta kuultuna.
   Kiitos paljon!! <3 Oikein aurinkoisia syyspäiviä myös sinne teille!! <3

   Poista