sunnuntai 25. syyskuuta 2016

90 päivää jouluaattoon ja mun ikioma joulukalenteri

90 päivää jouluaattoon!! <3 Niin lähellä jo ollaan, selvästi huomaa tuon kelinkin muuttuneen hiukan viileämmäksi. Pikkuhiljaa se jouluaatto lähenee ja jännitystä rupeaa olemaan ilmassa. ;) Meidän nuorimman kuullen ei ihan kauheesti kannata puhua kuinka paljon on jouluun.

Facebookissa on jouluryhmä, josta sain vinkin näin kauniisiin joulukalentereihin. <3 Mulla ei itselläni ole ollut moneen vuoteen joulukalenteria, enkä tänäkään jouluna sellaista meinannut ostaa, mutta nämä kuvat ovat niin kauniita, että nyt mä sellaisen tilasin. Jos joku muukin innostuu tilaamaan, niin kauppa löytyy TÄÄLTÄ.

Sieltä löytyi toinen toistaan kauniimpia kalentereita, oli todella vaikeeta päättää mikä se olisi ollut kaunein. Mutta nuo kaksi isompaa ovat vähän suurempia kooltaan, kun A4 paperi. Tuo alimmainen kalenteri mahtuu kirjekuoreen, joten se ei ole hirmuisen suuri, mutta niin kaunis. Sen voisi laittaa vaikka postissa jollekin menemään. Toimitus oli todella nopeaa. Eräänä torstaina ne tilasin ja seuraavana keskiviikkona oli jo mulla ilmoitus postilaatikossa. Hyvin siis toimi koko juttu! Saksaa en ole kielenä koskaan lukenut, mutta kyllä siellä silti jollain tavalla pärjäs ja sai tilauksen tehtyä. :D Tuolta paikasta voisin kyllä toistekin jotain tilailla.

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille!! <3

8 kommenttia:

 1. Kauniit kalenterit! Mullakin on mielessä ollut joulukalenterin hankinta, ja odottelen, että millaisia markkinoille tulee. Nuo sinun ostamat on kyllä tosi ihanat! :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Mä oon miettinyt, että kun löytyy kaunis kuva, niin sellaisen joulukalenterin voisin ostaa itselleni. Onneksi nyt löysin!! <3 Nämä sitten piti kotiuttaa.
   Oikein mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle!! :)

   Poista
 2. Tosi kaunis joulukalenteri. <3 Saksalaiset ne osaa. Paitsi se suklaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3
   Mä tykästyin kans näihin kovasti. Ja ovat vähän erilaisia, kun mitä täältä saa ostettua.

   Poista
 3. Ihanat kalenterit! Minulla on joka joulu suklaakalenteri (heh), mutta tuollaisen voisi myös hankkia, ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykästyin näihin itsekin kovasti!! :)
   Mutta eikös se ole mukavaa, kun saa sieltä kalenterista jotain herkkuja. :) Jos lapset olisivat niin isoja, että heillä ei enään kenelläkään olis kalenteria, niin kyllä mulla sitten varmasti sellainen olisi.

   Poista