lauantai 2. heinäkuuta 2016

Kevään ja kesän puuhia


Pieneen kynttiläkorttiin löytyy ohjelinkki täältä:
Kiitos redrose vinkistä!! :)Heinäkuussa jo mennään. Enään vajaa puoli vuotta jouluun. :)
Oon tehnyt jo suunnitelmia tulevaan syksyyn ja joululahjoja on paljon jo tehtynä ja ostettuna sekä lapset ovat lahjalistojaan tehneet (on muuten sellainen vuosi, että lapsilla ei ole juuri mitään toiveita, ihan muutaman oon saanut), koska itse jatkan tyäharjoitteluani, niin tiedän, että energiat eivät riitä niin suureen askartelumäärään, kun aiemmin. Mutta kyllä nyt valosalla ajalla saa paljon aikaankin. :)
Opettelin uusia villasukkamalleja, tuo kukkaraita oli kiva opetella. :) Löysin youtubesta selkeän ohjeen tähän. Raitasukkia löytyy tänä vuonna useammankin paketista. Näiden lisäksi ajattelin, että laitan suklaalevyn pakettiin. Betonitöitä tehtiin mieheni kanssa yhdessä tässä eräänä päivänä, kun kaikki lapset olivat poissa. Kyllähän sen ajan olis toki voinut toisellakin tavalla viettää, mutta kun oli niin kaunis ilma, niin oltiin ulkona. Enkä mä itse oikein osaa vaan olla tekemättä mitään... Tää oli kivaa puuhaa! :)
Juhannuksena otin joulukorttikuvia, kahdessa kuvassa vähän ideaa. Mieheni sitten tekee tekstit siihen, kun ne ovat täysin valmiit. Nämä teetän heti, kun tulee valmiiksi. Otin erilaisissa valaistuksissa kuvaa. Ystävältäni sain nuo ihanat kynttiläkipot tuliaisina. Oon niissä poltellut pitkin kesää kynttilöitä. Vähänkin kun on hämärämpi päivä, niin laitan kynttilät ja nautin! <3

Lyhyet kesäkuulumiset ja viikon päästä saadaan lomailla koko porukka!! <3 Muutamia reissuja on suunnitelmissakin.
Ihanaa kesää kaikille!! <3

10 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa :) Mulla on käsityöt ja askartelut jääneet taas kesäksi hiukan taka-alalle. Ideoita kyllä on - virkattua pöllöä ajattelin yrittää ja myös joogasukkia...ihan kiitettävästi olisi keskeneräisiä töitään ;) Suklaa- ja kynttiläkortit ovat jälleen mielessä mullakin.

  Hiukan erilainen aatto tiedossa, sillä päätettiin, että mennään erääseen ruokapaikkaan valmiiseen pöytään - siellä käykin aattoisin sellaiset 100 ihmistä...ihana vain nauttia valmiista ruuasta <3

  Mukavaa alkanutta heinäkuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa!! :)
   Moni on sanonut, että näin kesällä ei saa oikein mihinkään tartuttua. Itse oon nyt muutamana kesänä jo tehnyt aika paljonkin juttuja. Kun hämärä tulee, niin siinä kohtaa yleensä alkaa kutimet löytyä käsiin. Nyt oon saanut innostuksen pidettyä yllä kesälläkin. Ihanaa, kun saa tehtyä joululahjoja jo hyvissä ajoin. <3

   Teillä onkin mielenkiintoinen aatto tiedossa! :) Joskus on ihan kiva kokeilla jotain erilaista ja uutta. Eikä sitten tartte stressata siitä kuinka paljon mitäkin ruokia tarttee ostaa.

   Oikein ihanaa alkanutta heinäkuuta myös sinulle!! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ne on aika hauskoja!! :D Mä niitä pitkään katselin ja nyt oon useamman sitten tehnyt. Katotaan mihin ne lopulta päätyvät. Mulla kun on ajatuksena, että veisin sairaalan päivystykseen tai meidän oman tk:n aulaan pehmoleluja, joita saisi sitten lapset ottaa. Kun toisille se lääkäriin meno on niin kamalaa, niin josko se yhden kerran toisi lohtua ja helpotusta. :)

   Poista
 3. Oletpa ollut aikaansaava työharjoittelusta huolimatta! Kaikenlaisia ihania käsitöitä :) Ja tosi mukavaa, että joulubloggailijoiden kuulumisia saadaan kesälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Vähän tarttee päälle jotain puuhaa, niin aina sitä jotain tarttee olla tekemässä. :D Tää blogi se mun pääblogi on, niin siksi tätä täytyy vähän kesälläkin päivitellä. Mutta ihana on huomata, että näitä käydään lukemassakin kesällä. <3 Joulu se vaan on ajatuksissa pitkin vuotta.

   Poista
 4. Onpas ihanat noi kynttiläkipot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans niin ihastunut noihin kynttiläkippoihin!! <3 Sain nyt ohjeen niihin, niin täytyy joku kerta testata, että osaisinko vaikka tehdä.

   Poista
 5. Ihanaa että ohjeesta hyötyä =)

  kirjautuneena leivontablogiin :D joten ei joulun mieltä nimimerkillä :D

  VastaaPoista