keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukuun toinen päivä


Mä tein itselleni hankinnan tänä vuonna!! <3 Ostin Toljanterin neljän dvd: kokoelman. Kahden nuorimman kanssa jo yksi joulukalenteri tässä katseltiin, kun joulumuorilla oli unipöpö. Nuorimmaisen mielestä se oli niin äärettömän hauskaa, kun muori vaan nukkui ja Toljanteri touhus kaikenlaista. Kyllähän se hauska olikin, eipä siitä pääse mihinkään. :D Nuorimmainen selvästi poimii kaikkia hauskoja sanoja, niinkun tästäkin ja osaa niitä sitten käyttää juuri oikeissa väleissä. Oon yrittänyt isommillekin sanoa, että ihan kaikkea ei tartte ääneen mainita. ;)

Tänä vuonna ei ehkä ihan koko kokoelmaa ehditä katsoa, mutta kaksi dvd:tä on jo katsottuna. Toljanteri on niin hauska hahmona, että se uppoo täällä ainakin ihan koko porukkaan. Jutut on juuri sellaisia, mitä jaksaa katsoa niin lapset kuin aikuisetkin. Hauskoja sanajuttuja löytyy seasta, kun oikeen tarkasti kuuntelee.

Oikein mukavaa joulukuun toista päivää!! <3

12 kommenttia:

 1. Toljanteri on niin ihana! Tuo 4 dvd.n boxi olisikin kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toljanteri on kyllä ihana!! <3 Mä pitkään mietin, että tilaanko vai en, mutta eipä ole kaduttanut.

   Poista
 2. Toljanteri on kyllä eri hauska tonttu. :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin huomasin pari päivää sitten, että noista on tullut tommoinen kokoelma. Itseltänihän löytyy ne kolme ensimmäistä dvd:tä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vaan yksi dvd ennestään, niin sitten ajattelin, että ostanpa koko kokoelman. Näitä kun voi katsoa useammankin kerran. :)

   Poista
 4. Meillä on hankittuna tuo samainen kokoelma, ja oli mahtavaa katsoa 1999 vuoden joulujaksoja. Heti tuli meilläkin ekaluokkalaisen suusta "voi kehvatsu". Toljanteri on huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana!! <3 Nuo isot pojatkin saattaa jäädä Toljanteria katseleen, jos nuorimman kanssa tätä katsellaan. ;) Uppoo kyllä niin monen ikäiseen. :)

   Poista
 5. Toljanter oli mun suosikki heti Histamiinin jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Histamiinikin on aivan ihana!! <3 Mä yritin josko tänä vuonna katseltaisiin Toljanteria, mutta nuorimmainen oli sitä mieltä, että kyllä Histamiinia pitää katsoa, kun siinä on niitä hiiriä. Hän niin tykkää hiiristä. :) Ehkä suurin syy tähän on se, että hänellä on sellainen uniriepuhiiri, joka kulkee joka paikkaan mukana. On kyllä sen näköinenkin... Mutta niin rakas ja tärkeä. <3

   Poista
 6. Toljanteri on aina ollu musta hellyyttävä ja se miljöö<3 tuo kyllä niin joulun tunnun<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! <3 Kyllä se ympäristö on aivan ihana. Mun ihan lemppari on se pieni huone siellä uunin yläpuolella. <3 Voi että kun sellaisen joskus vielä sais. ;)

   Poista