torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukuun kymmenes päivä


Heijastava sudenkorentokoru. Näitä mä tein myyjäisiin ja olivat kyllä suosittuja. Selkeesti ihmiset näistä katsoi ideaa, että kuinka oli tehty. Muutaman sain myytyäkin. Itse tein ihan puuvillanauhasta, puuhelmistä ja heijastin nauhasta. Osa on tehnyt näitä korupiikkeihin, mutta mä halusin tehdä suuremmat vartalot. Mun sudenkorennot on korkeudeltaan n. 8 cm. Vielä ehtii, jos haluaa jollekin joululahjaksi laittaa. :) Itse meinaan antaa meidän omalle ihanalle sairaanhoitajalle tuossa omassa terveyskeskuksessa. Ollaan tänä vuonna työllistetty häntä ihan kiitettävä määrä. ;)

Lahjat niin hyvällä mallilla, että isoille pojille puuttuu muutama. <3 Ihanaa!! Eilen kävin postittamassa joulukortit ja viimeinen lähetettävä paketti lähti matkaan. Nyt me vaan nautiskellaan ja fiilistellään tästä joulunajasta. Kun oltiin tiistaina neidin joulukonsertissa, niin jotenkin sieltä tuli sellainen ihana jouluinen fiilis, samoin sunnuntain kantelekonsertissa oli ihana joulutunnelma. <3

Oikein mukavaa torstaista päivää kaikille!! <3

2 kommenttia:

 1. Mä olen myös muutaman tuon tyylisen heijastimen tehnyt. Tykättyjä olivat.
  Ihania nuo sinunkin sudenkorennot ovat<3
  Täällä lahjat hoidettu, onneksi. Nyt vaan odottelen lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!! <3 Näitä oli kyllä tosi kiva tehdä ja on sellainen käytännöllinen lahja. Heijastimia kun aina tarvitaan! :)
   Kuulostaa hyvältä. Ei ole enään onneksi pitkä aika, kun loma alkaa. Täällä odotellaan lomaa myös todella paljon!! Tuntuu olevan koko porukka loman tarpeessa... Onhan tämä syksy ollut pitkä ja rankka, niin eipä tietty ihme olekaan.
   Mukavaa viikonloppua!! <3

   Poista