maanantai 30. marraskuuta 2015

Joulumyyjäiset
Eilen olin kaupunkimme joulumyyjäisissä ja ihmisiä oli liikkeellä ihan todella paljon!! Viime vuonnakin oli ihmisiä kyllä liikkeellä, mutta en muista, että oliko ihan näin paljoo. Mutta kiva oli päivä. Meidän neitikin halusi äidin mukaan, joten mieheni toi hänet hetkeksi aikaa mun kaveriksi. Meinas kyllä neidillä loppua tekeminen kesken kaiken. ;) Mutta hyvin kaikki sujui.
Itse en ehtinyt muiden pöytiä käydä kiertelemässä, mutta neiti kävi ja välissä kävi kertomassa mitä muualla oli myynnissä. :) Se mihin kiinnitin huomioni, niin lähipöydillä oli tosi paljon kransseja myynnissä. Oli niitä suodatinpussikransseja, havukransseja ym. Itse en ole vielä kertaakaan niitä tehnyt, katsotaan saanko koskaan aikaiseksi kransseja. Mutta onneksi on muita jotka niitä tekevät. :) Havukranssit ovat todella kauniita, niitä olis kyllä tosi kiva joskus kokeilla. Havupalloja etsi yksi tuttavani, mutta niitä ei kuulemma ollut kenelläkään myynnissä. Ihme kyllä, niitä kun on joka vuosi ollut. Mutta rupeeko sitten olemaan sen aika ohi. Koko aika kun tulee näitä uusia juttuja ja ideoita. Toivottavasti joku niitäkin pallojakin vielä innostuisi tekemään. :)

Huomenna on sitten joulukuun ensimmäinen päivä ja kalentereista saa avata ensimmäiset luukut. <3 Ihanaa!! Siihen on täällä laskettu öitä jo ihan todella paljon. Yllättäen... ;) ;)

Mukavaa marraskuun viimeistä päivää!! <3

6 kommenttia:

 1. Ihanan paljon sulla on ollut myytävää. Toivottavasti oli kannattava reissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Kyllä oli todella kannattava reissu. Tavarat väheni kyllä ihan kiitettävästi. ;)

   Poista
 2. Jee - postilakko loppui :D Mä tein blogin joulukalenterin yhteen luukkuun niitä suodatinpaperiruusuja - tosi helppoja tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin!! Juuri kävin viemässä ystävän paketin ja kortin lähtemään New Yorkiin. Nyt heti piti käydä viemässä, että varmaan ehtii. Toivon mukaan menee ajoissa perille.
   Moni on niitä kovasti kehunut, että tosi helppoja tehdä!! Katotaan innostuuko niitä joku kerta kokeilemaan.

   Poista
 3. Itse huomasin saman kransseista, kun käppäilin Kuopion torilla.Mutta niissäkin on omat systeeminsä että saa kestävän ja tukevan.Kuten palloissakin.Minä itse olen vieläkin tykästynyt havupalloihin ja toisaalta itse ripustan ovikatoksen tolppiin ihan vaan "vihdat" havuista.Nekin on kivat kun laittaa koristeeksi nauhaa ja kristalleja tmv.
  Kuopion torilla on yksi myyjä, jolla on upeita (kirkon)kellon muotoisia havujuttuja-on itse kehitellyt tekniikan:).Kun olin työharjoittelussa niin teimme kransseja kuusen ohella myös männystä,marjakuusesta,naavasta,sammalesta,jäkälästä,varvuista ja lempparistani:katajasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tosiaan taitoa vaatii, että niistä kransseista saa sellaisia, että kestävät kunnolla. Yhdessä pöydässä oli myynnissä sellaisia, joista mietin, että mahtaako kestää kasassa... Haudalle mä oon vienyt useampana vuonna ja sielläkin näyttävät todella kauniilta.
   Kuulostaa kyllä tosi kivalta nuo vihdatkin. Havu kun itsessään on kaunis, niin eipä siihen kauheesti tartte mitään ihmeellistä laittaakaan.
   Mä laitoin meidän etupihalle tuota marjakuusta, tykkään, että sekin on kaunis. Kataja on kyllä myös todella kaunis. Ihan varmasti siitäkin tulee kauniita kransseja. :)

   Poista