tiistai 8. syyskuuta 2015

Omia ajatuksia


Illat rupee jo hiukan pimenemään ja syksy on tullut. Pikkuhiljaa kohti joulua jo mennään ja ajatukset on siellä kovasti.

Laitan tähän nyt hiukan juttuja, mitkä eivät kuulu joulun odotukseen, mutta saattaa vaikuttaa postaustahtiini. Olen menossa leikkaukseen jossain kohtaa syksyä, vielä en päivää tiedä, mutta selvinnee ens maanantaina jotain. Kuukauden olen ravannut lääkäriltä toiselle ja käynyt kuvissa ym. Tästä syystä on nämä postaukset jääneet nyt tosi vähälle täällä. Yritän kirjoitella, koska se kuitenkin pitää omaa mieltä paljon iloisempana. Tunteet kun menee ihan laidasta laitaan, onneksi ei kuitenkaan mitään hengenvaaraa ole, mutta kova juttu itselleni tämä on. Hetki kerrallaan ja päivä kerrallaan menen eteenpäin yrittäen tehdä sellaisia asioita, mistä tulee hyvä mieli. Välillä onnistun paremmin ja välillä hiukan huonommin.
Hiukan jäi kyllä harmittamaan, että tämän vuoden Salainen jouluystävä taitaa jäädä välistä. :( Mutta ensi vuonna sitten uusi yritys. Kun yhtään en tiedä kuinka leikkauksesta toivun. En viitsi ottaa stressiä tuollaisesta asiasta, eikä tule kenellekään pahaa mieltä, jos sattuisi paketti myöhästymään. Tuo vaan kuuluu niin omaan joulunodotukseen, mutta tänä vuonna tehdään asioita toisella tavalla. :)

Aloitin uuden harrastuksen ja ilmoittauduin käsityökahvilaan. :) Eilen oli ensimmäinen kerta ja opettelimme vinkkelivirkkausta. Tuolla systeemillä tulis kyllä aivan ihana hartiahuivi. Katotaan josko joku kerta vaikka innostuis sellaista itse tekemään. Kivaa on, kun oppii vähän uutta! :) Ensi kerralla opettelemme villasukan kutomista. Vaikka perussukat osaankin tehdä, niin aina voi oppia uutta ja tehdä jotain kuvioita tai muuta kivaa. Sain itse yhdestä villasukkavaihdosta ihanat villasukat, joihin oli varteen virkattu kukkaset ja helmiä. Tykästyin ideaan kovasti ja meinaan itsekin kokeilla yhtiin sukkiin, jotka tein ihan yksivärisiksi.

Iloisia ajatuksia jokaiselle tähän syksyyn!! <3

16 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja jaksamista kovasti <3, leikkaus ja siitä toipuminen on rankkaa. Harmi, että joudut jättämään Salaisen Jouluystävän väliin. Mutta se käsityökahvila kuulostaa kivalle! :)
  Minäkin olen saanut kivut kuriin MSM-jauheella, ja pystyn taas kutomaan! Se on ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä!! <3
   Käsityökahvilassa oli kyllä tosi kivaa ja ensi maanantaina taas uudestaan. Onneksi löytyy näitä iloisia juttuja tästä syksystä, niiden avulla ihan varmasti mielikin pysyy iloisempana.
   Onpas ihana kuulla!! <3 Kun saa tehdä jotain mielekästä puuhaa, niin huomaa kuinka paljon paremmalla tuulellakin itse on. :)

   Poista
 2. Lämpimiä ajatuksia minulta sinulle. Kaikki menee hyvin. Usko pois <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Nyt sain vähän enempi tietoa asiasta ja mielikin parempi. Kun elää epätietoisuudessa, niin se ei ole kovinkaan kivaa. Pääasia on, että saan nauttia joulusta. <3 Sen avulla jaksaa kyllä. Joskus jotain asioita tapahtuu, vaikka ei sitä itse ymmärtäisi miksi. Ehkä ne opettaa jotain uutta ja antaa tilalle jotain muuta.

   Poista
 3. Valoisaa mieltä ja ilonpisaroita siis toivottelen sinulle päiviin.

  Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3 On ihanaa, kun on saanut täällä ihania tsemppiviestejä!!

   Poista
 4. Paljon tsemppiä sinulle leikkaukseen! Kirjoitat, kun jaksat ♥ Niin yritän tehdä minäkin, vaikka täälläkin joulun odotustani varjostaa isän vakava sairaus ja tunnot ja tilanteet vaihtuvat jopa päivittäin.. :( Iloisia asioita pitää olla vastapainona, muttei taakaksi saakka. Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä!! <3
   Voi kuinka kurja kuulla!!! :( Ei tuollaiset uutiset ole kyllä todellakaan kivoja. On raskasta vierestä seurata ja yrittää pitää itsensäkin kasasta. Kovasti voimia ja jaksamista myös sinulle sinne!! <3

   Poista
 5. Uuden oppinen on kivaa, joku tuollainen käsityökerho/-kahvila voisi olla kiva harrastus myös minulle.
  Mukavaa tiistaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuden oppiminen on tosi kivaa!!! :) On ihanaa huomata, että kyllä sitä vaan oppii monia juttuja, kun vaan jaksaa yrittää. Käsityökahvila on kyllä kiva paikka. Käsityökerhossa oon käynyt useamman vuoden, mutta se sitten loppui, niin tämä on tosi kiva juttu.
   Kiitos!! <3

   Poista
 6. Tsemppiä leikkaukseen. Onneksi on nykypäivänä hyvät lääkkeet ja lääkärit. Antaa rauhassa itsensä toipua ja ottaa avun vastaan. Mutta ei myöskään jämähdä sänkyyn vaan kuntouttaa itsensä. Sitähän voi sitten hemmotella itseään omilla joulupaketeilla ja ostaa samalla rahalla jotain itselle mieluisaa.

  Jaksamista ja onnea tulevaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Kyllähän sitä on onneksi tosiaan hyvin kaikki jutut ja monia asioita pystytään korjaamaankin leikkauksilla. Hiukan se itse leikkaus jännittää, mutta kyllä sekin siitä. Onneksi on tuo joulun aika tulossa, niin saa ajatuksia sinne. Saa katsella ihania kirjoja ja lehtiä. <3
   Kiitos paljon!! <3

   Poista
 7. Tsemppiä hurjasti! Olet ajatuksissa<3

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä ja voimia leikkaukseen & toipumiseen! <3

  Uusi harrastus kyllä piristää niin paljon mieltä. Itse uskaltauduin vuosien haaveilun jälkeen kuoroon ja olen todella tykännyt paljon! Odotan vain malttamattomana, milloin alettaisiin laulamaan joululauluja ;)

  VastaaPoista