perjantai 2. tammikuuta 2015

Jouluisia juttuja
Tässä muutama kuva vielä aatonaaton hautausmaa käynniltä. Kyllä se kynttilämeri on vaan niin kaunista!! <3 Käytiin kahdella hautausmaalla porukalla ja vietiin kynttilät. Hautausmaa reissuilla saadaan aina aikaan pitkiä keskusteluita lasten kanssa, se on tosi mukavaa. Toki nyt muutenkin, mutta tuolla joka kerta keskustellaan paljon. Hiukan ehti tulla jo hämärää, kun siellä käveltiin ja ihasteltiin. Nuorimmainen katseli hautakiviä ja tunnisti sieltä jotain nimiäkin. Saa nähdä koska oppii lukemaan ihan kunnolla.

Mulla jäi tuossa juuri ennen joulua kaikki käsityöt tekemättä ja nyt joulun jälkeen oon niin innolla alottanut niitä uudelleen. :) Vanhimmalle tein jo yhdet villasukat, kun hän halusi tummanviolettiset, joissa on kolme valkoista raitaa. Kyllähän se valkoinen antoi kivan piristyksen siihen. Violettia lankaa kun ei ole ollut tähän mennessä saatavilla juurikaan, niin nyt löytyi. Eikä isoilla pojilla juurikaan ole noita villasukkia, niin nyt on sitten molemmilla muutamat.
Itselleni tein pitkän, pitkän kaulaliinan omissa lempiväreissäni. :) Mittasin kaulaliinani pituutta ja se oli n. 3,3 m. Hile langassa on vähän kimalletta ja väreiksi valikoitui vaaleanpunainen, valkoinen ja sellainen ruskeansävyinen. Kovin leveetä kaulaliinaa en tehnyt, mutta nyt kun se on tosi pitkä, niin voin sen sitten kietoa useamman kerran kaulan ympäri. Tosi helpolla ohjeella tein, joten onnistui telkkarin ääressä sen kutominen.Oikein mukavaa alkanutta vuotta jokaiselle!! <3

2 kommenttia: