perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukuun kahdestoista


Ensin alkuun ajattelin, että en mä tänne mitään kurjia juttuja tule kirjoittamaan, mutta nyt on jäänyt päivitykset vähän vähemmälle ja voi jäädäkin.. Siksi kerron teille blogini lukijoille miksi näin on käynyt, hyvin lyhyesti. Meillä on perheessä neljä lasta, joista kahdella lastenreuma, yhdellä reumaepäily ja yksi sai terveen paperit kesällä (vähän oireillut silti), yhdellä hankalahoitoinen astma. Näistä syistä meillä valvotaan öisin ja nyt on mennyt kolme kuukautta vähillä unilla, lähes kaikki yöt ovat olleet pätkäunia. Tämä johtaa siihen, että itse reagoin väsymykseen migreenikohtauksilla ja tämän syksyn aikana niitä on ollut paljon. Eilen sain niin rajun kohtauksen, että olin ensiavussa. Tämä blogin kirjoitus on itselleni terpapeuttista ja saa ajatukset muualle. Mutta jos postauksia tulee vähän, niin tässä niitä syitä, ettei tarvitse ihmetellä asiaa... Toivottavasti silti pysytte mukana!! :)

Mä oon nyt saanut keittiön pöytää koristamaan tuon ihanan, ihanan valkoisen tulilatvan!!! <3 Löysin Kodin1:stä tämän, joka oli viimeinen koko kaupassa!! Voi että mä olin iloinen!! Mulla on sellainen ihana valkoinen kukkaruukku, mutta sitä ei vaan mistään löytynyt, joten kukka pääsi sipulipurkkiin. Hyvin se sinnekin sopii!! :D Mutta pääasia, että mulla on nyt oma valkoinen tulilatva. <3

Jouluahjat on ostettuna ja yksi pakettipussi on viemättä yhdille ystävillemme. He asuvat tuossa ihan pienen matkan päässä, joten kävelyretki tehdään sinne joku päivä ennen joulua. Neiti menee kanteleella sinne soittamaan aatonaattona, niin viimeistään silloin viedään paketit. Ystäväperheen mummi tykkää kovasti kanteleen soitosta, joten mielelläänhän meidän neiti käy ilahduttamassa siellä. Ja aatonaatto sopii siihen hommaan vallan mainiosti, koska jännitys on niin hurjaa, että mitä enempi on tekemistä, niin sen parempi. ;) Menee päivä yhdessä hujauksessa sitten.

Neiti meinasi, että huomenna hän tekee omia pipareitaan ja kun ovat vähän jäähtyneet, niin sitten ne pitää koristella!! :) Onpahan sitten kaikki valmiina joulua varten. Tänä vuonna meillä leivotaan se mitä jaksetaan. Jos en jaksa mitään leipoa, niin sitten me syödään vaan hedelmäsalaattia ja karkkia!! :D Eipä sekään ihan kauhean huono vaihtoehto tietty ole. ;) Veljeni vaimo vähän tuossa sanoi josko hän leipoisi sellaisia aivan suusasulavia ihania muffinsseja. Sanoin, että ei stressiä asian suhteen, leipoo jos jaksaa. Pipareita mieheni ja toiseksi vanhin leipoi valmistaikinasta tässä yhtenä iltana ja seuraava satsi meille tulee kaupasta. Saatiin se ihana tuoksu kotiin jo kertaalleen!! <3 Se oli aivan ihana juttu. Kyllä se pipareiden tuoksu on vaan niin ihana!!




Tässä on nyt kahden päivän kalenteriluukut ja nyt täytyy sanoa, että ihan sata varma en asiasta ole... Mutta mielestäni ylempi on eilisen eli 11.12 ja alempi tämän päivän.
Joka tapauksessa yläkuvassa on rekasta tullut lego ukko ja neidin joulusukasta tuli askartelukuvioita ja nuorimman sukasta tuli tarroja ja alusta, josta saa tehdä oman palapelin!! Aivan ihanat yllätykset!! Kiitos paljon Mimuralle JOULUISIA HETKIÄ blogiin!! Siskon tekemässä kalenterissa oli eilen karkkia, sirkusaakkonen.

Alemmassa kuvassa on rekka kalenterin tutti frutti karkkia sekä pieni tehtäväkirja. Joulusukista tuli neidille aivan ihania Angry Birds nenäliinoja ja Muumi-tikkari. Nenäliinapaketti piti avata (oli muuten tosi sopivalle päivälle, kun neiti tosi tukkoinen ja räkänen taas, yhden nenäliinan raaski käyttää), että kuviokin tuli kuvaan. ;) Nuorimmainen sai joulusukastaan vihkon. Kiitos paljon KIPA-78!! :) Siskon kalenterista löytyi karkkia, mutta nyt en tiedä, että mitä karkkia se oli.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

6 kommenttia:

  1. Kirjottelet minkä jaksat, mä ainakin pysyn mukana ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi!! <3 Kiva kuulla, että pysyt matkassa mukana!! Joskus vaan tarvitsee näköjään huilia... Tulen vierailulle sinunkin blogiisi kyllä!! <3

      Poista
  2. Kauheesti paljon tsemppejä teille ♥¨Laitoin sulle sähköpostia ja mietin, että onko se tullut perille. Ei siihen tarvitse vasta, mietin vain tosiaan että tuliko se perille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tsempeistä!! <3 Ja kiitos sähköpostista!! Löysi perille, mutta en selvinnyt vielä vastaamaan. Vastaan kyllä vielä jossain kohtaa!! :)

      Poista