maanantai 27. lokakuuta 2014

Mielipiteitä teiltä lukijoilta


Ajattelin, että nyt voisin vähän kysellä teiltä, että onko jotain postaustoiveita? Mietin vaan, että haluaisko joku jotain joululahja tai muita vinkkejä? En varmaan koskaan ole tämmöistä kysellytkään, mutta nyt ajattelin. Jos on joku sellainen juttu, mitä en ole itse osannut ottaa ollenkaan huomioon, niin voisin yrittää toteuttaa jotain. En mä välttämättä osaa kaikista asioista edes kertoa, mutta jostain vois jotain pikkuvinkkejä löytyä. :)

Maanantai aamu ja kolme lasta jo lähtenyt kouluun ja eskariin. Yksi vielä odottaa kotosalla taksikyytiä. Neidin kanssa tässä katseltiin vanhoja joulukuvia koneelta. <3 Voi että mikä ihana fiilis!! Piti tähänkin yksi jouluinen kuva viime vuodelta laittaa.
Lokakuun loppua mennään, pian marraskuu.  Joulu mielessä enempi ja enempi. Eilen illasta miehelleni sanoin, että näyttää ihan siltä kun kohta sataisi lunta. Lunta ei saatu, vaan vesisade. Mutta lunta täällä silti odotellaan. <3 Mä tykkään tosi paljon katsella Gilmore Girls sarjaa, omistan ne kaikki boksit, että voin katsoa milloin vaan. Siellä on yhdessä jaksossa juttu, missä se sarjan päähenkilö haistaa ensilumen, muut pitävät vähän hölmönä. Siitä hetkestä meni ihan vähän aikaa, kun ensilumi satoi. Se jakso on niin ihana!! <3 Onhan se ensilumi aina niin ihana. Mä tykkään, että olisi paljon lunta, vaikka kylmästä en niin välitäkään. Mutta mieluummin kunnolla lunta ja pakkasta, kun koleaa ja vesisade. Lumessa on jotain hienoa. <3 Ja onhan sitä tekemistäkin ihan eri tavalla, kun on lunta. Pulkkamäki, luistelu, hiihtäminen, lumisota ym... Toivon mukaan tänä talvena saataisiin lunta kunnolla!! <3

Oikein mukavaa maanantaita ihan jokaiselle!! <3

10 kommenttia:

  1. Lahjatoiveita ihmisille, joilla tuntuu jo olevan kaikkea. Niitä kaipailen tänne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!! :)
      Tämän voin kyllä toteuttaa. Yritän kaivaa sekä itse tehtyjä että kaupasta ostettavia, niin on vähän kaikille vinkkejä. Jotain onkin noissa vanhemmissa postauksissa. Toteutan tämän tässä lähiaikoina, josko saisi jotain ideaa sitten hyvissä ajoin ennen joulua. Jos vaikka löytyy jotain toteutettavia ideoita. :)

      Poista
  2. Kaikki postaukset on kiinnostavia :) Tuo Gilmoren tytöt ovat minunkin lemppareita. Koko tuotanto löytyy ja on katsottu. Se on tunnelmaltaan niin leppoisa sarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!! <3
      Gilmoret on ihan mun lemppareita!! Tykkään myös tuosta leppoisasta tunnelmasta. Se on niin ihanaa katsella, kun tietää, että mitään pahaa ei tapahtu. <3 Eikä ole mitään kieroilua, mä en tykkää sellaisesta ollenkaan. Siksi niitä tv-ohjelmia on tosi vähän, mitä viitsin edes katsella. Onneksi tämä löytyy hyllystä ja voi katsoa millon vaan!! <3

      Poista
  3. Eipä ole toiveita tai hei kerro mitä ostaa teinipojille joululahjaksi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä!! :)
      Täytyypä yrittää tätä hommaa nyt miettiä oikein kunnolla!! :) Jotain pieniä ajatuksia on jo.

      Poista
  4. Kiitos ihanasta blogista. Joulun odotus sujuu mukavasti sinun kirjoituksia lukiessa. Kierätyslahja ideoita kaipaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, kun täällä käyt lueskelemassa!! <3
      Täytyypä miettiä tuota kierrätyslahja ideoita. Niissäkin on kauheesti kaikkia ihania ideoita, vaan toteutus aina jää uupumaan... Jospa saisin toteutettua jotain sellaisiakin. :) Kiitos kommentistasi!!

      Poista
  5. Kaikenlainen jouluhömpötys on tervetullutta, kierrätyslahja idea kuulosti kiinnostavalta. Täälläkin odotellaan ensilunta, toivottavasti ei tule mustaa joulua. Haaveissa paljon pehmeää valkoista lunta, kyllä siinä on osa jouluntaikaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi!! <3
      Mä yritän keksiä jotain kierrätyslahjavinkkejä. Tämä tuo itsellekin mukavaa pientä haastetta. :) Eiköhän jotain keksitä.
      Samaa mä toivon myös, että ei tarvitsisi mustaa joulua viettää tänäkin vuonna. Toivon mukaan lunta on paljon!! :)

      Poista