torstai 14. marraskuuta 2013

Pieni liekki


"Pieni liekki tänään syttyy talven synkkään pimeyteen.
Pieni liekki valon antaa, toivon tuikkeen sydämeen.

Pieni liekki ympärilleen hiljaa hehkuu lämpöä.
Pieni liekki meille kertoo Jumala on lähellä.


Pieni liekki viestin antaa: Syntyy lapsia viaton.
Pieni liekki syttyy sinne, missä Jeeskus Kristus on.

Pieni liekki pimeydessä nyt voi olla jokainen.
Pieni liekki, joka kantaa valon luokse kaikkien."

Tänään meillä kaivettiin esille jouluvaloja. Tuo kaunis laulu rupesi soimaan mielessäni ja niin totta nuo sanat. "Pieni liekki valon antaa, toivon tuikkeen sydämeen." Kuinka pieni liekki voi oikeesti valaista tätä pimeyttä, mitä tälläkin hetkellä täällä on... Kyllä valolla on vaan niin iso merkitys!! Kuinka paljon se antaa voimia ja energiaa. Mutta nyt mä olen opetellut, että myös pimeys voi olla ihan hyväkin juttu. Silloin täytyy antaa itselleen aikaa ja välillä olla tekemättä jotain, en tietenkään tarkoita kaikkea! Mutta joitain juttuja voi olla tekemättä. Ja yritän etsiä niitä ilonaiheita tästäkin hetkestä, vaikka toisina päivinä se onkin vähän haasteellisempaa. Ihanaa, kun ulkona kävellessä näkee ulkovaloja ihmisillä!! Kuinka nekin tuovat sitä iloa ja valoa. Kyllä pimeän syksyn suuri piristys on Joulu. Ja itselleni se joulunsanoma tärkeimpänä. Niin suuri juhla!

Tänään menikin blogiteksti vähän toisenlaiseksi, kun olin ajatellut, mutta tämä saa nyt kuitenkin olla täällä. ;) Niin se ajatus voi matkalla muuttua. Kuukauden päästä ollaan jo tosi lähellä joulua... Meillä on tässä vielä ennen joulua meidän toiseksi vanhimman pojan synttärit. Kummien ja isovanhempien kanssa juhlistetaan niitä jo marraskuun puolella ja sitten kavereiden kanssa lähempänä ihan oikeaa päivää. Myös tähän ennen joulua mahtuu neidin 8 esiintymistä, joihin osaan olemme menossa koko porukan voimin. Joulukonsertit on kuitenkin niin kauniita. Usein, kun kirkossa on laulettu lasten kauneimmat joululaulut, niin me ei olla sinne päästy. Katsotaan kuinka tänä vuonna käy. Mieheni kanssa käytiin kahdestaan ennenkun lapset syntyivät ja lasten kanssa on taidettu vaan kerran käydä. Meidän tuleva viikonloppu on aika kiireinen, mutta siitä lisää sitten toisella kertaa. Ja toivon mukaan kuvien kera.

Oikein ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

4 kommenttia:

 1. Kyllä nuo ulkovalot tuo kaivattua valoa pimeyteen. Ilman niitä ois tosi synkkää tuolla ulkona.
  Ihanaa viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oon samaa mieltä!! Valot tuo kyllä sitä ihanaa valoa pimeyteen. Nyt jäin tässä pohtimaan, että jos niitä valoja laittaiskin lasten ikkunoihin... Hmm.... Katotaan miten tässä vielä siirellään juttuja. ;)
   Kiitos!! <3

   Poista
 2. pieni liekki, toden totta, siinäkin suurta sanomaa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! <3 Kyllä mun mielestä tuo laulu on vaan niin ihana ja täynnä sanomaa.

   Poista