lauantai 19. lokakuuta 2013

Operaatio Joulun lapsi
Jos joku miettii osallistumistaan Operaatio Joulun lapseen, niin kannustan ehdottomasti lähtemään mukaan!!! :) Siitä tulee tosi hyvä mieli niin itselle, kun lahjan saajalle. Halusin tähän laittaa muutaman videon, koska niissä näkyy kuinka se apu menee perille. Olen saanut jutella sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat olleet mukana viemässä paketteja ja he sanoivat sen tehneen heihin tosi suuren vaikutuksen. Enkä kyllä yhtään ihmettele. Ihan varmasti on mahtavaa nähdä se lasten ilo ja riemu. Nämä lapset ovat Euroopan köyhimpiä ja asuvat tosi kurjissa oloissa. Tämä joululahja, minkä he saavat on heidän elämänsä ainoa. Monet lapset kulkevat siellä paljain varpain, vaikka ulkona on kuitenkin kylmä.
Meidän seurakunnasta on koko vuosi kerätty lahjoituksena kaikenlaisia tavaroita näihin paketteihin sekä myös rahalahjoituksia. Tänä vuonna me emme tee perheessämme ollenkaan pakettia, vaan olemme osallistuneet tuohon seurakunnan yhteiseen keräykseen. Juuri laitoin muovikassiin kolmet villasukat, jotka vien huomenna mukanani. Aiemmin jo muutamat olen tehnyt. Värityskirjoja, tarroja, pehmoleluja on myös lähdössä meiltä noihin paketteihin vielä.
Vielä ehtii kasaamaan oman paketin joko netissä virtuaalisena pakettina tai ihan hakea kenkälaatikon, johon paketoi mm. pipon, hanskat, sukat, koulutarvikkeita. Lisätietoja ja ohjeita pakettien kasaamiseen löytyy http://www.joulunlapsi.fi/.
Itse haastoin neidin luokanopettajan kasaamaan luokan kanssa paketin. Yritämme saada jollain tavalla sen projektin toteutettua. Olin iloinen, kun hän siihen oli innokas osallistumaan. Meillä on lapset olleet tosi innoissan näistä kasaamisista ja kertoneet myös kavereilleen. Niin hienoa on, kun lapsetkin voivat olla tässä mukana. He voivat vaikka piirtää jonkun piirustuksen sinne mukaan, niin on myös sillä lailla ottaneet osaa. Hyvä mieli tästä tulee ihan jokaiselle!! :)
Oikein mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

2 kommenttia:

  1. Meilläkin lapset ovat todella innokkaina aina mukana keräyksissä. :) Oppii hyvin sitä kiitollisuutta ja jakamista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä sun kanssa!! :) Kyllä on ihanaa, kun oppivat sitä jakamista omastaan. Mun mielestä nää videot ovat niin koskettavia, lapsetkin haluavat aina uudestaan ja uudestaan näitä katsoa ja aina juttelevat, että kuinka he voivat asua tuollaisiaa taloissa. Eipä kaikkeen osaa vastauksia kertoakaan, mutta ajatuksia kyllä herättää.

      Poista