sunnuntai 25. elokuuta 2013

Joulutorille myytäviä

Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni!! <3 Kiva, kun olette tänne löytäneet!! :)

Mä olen eilisen ollut ihan yksinäni, kun mieheni otti kaikki lapset mukaan isä-lapsi-leirille. Nuorimmainenkin kuulosti eilen illasta ihan reippaalta. Hänen yöksi jäämistä kun epäilimme. Mä olen saanut sitten nauttia ihan omasta seurastani! :D Ylpeys ja ennakkoluulo-sarjan katsoin ihan kokonaan läpi, kesti n.6 tuntia. Sinä aikana ehdin kutoa tuon sinisen kaulaliinan ja tehdä vaaleanpunaiseen hapsut. Tuubihuivin sekä bamburätin ja villasukat sain pääteltyä. On nyt taas uutta myytävää joulutorille. Tuo pinkki kaulaliina jää kyllä itselle, mutta nuo muut menee myytäviksi. Kuvasta tosin huonosti näkee... Aurinko vähän paistoi takaa...
Joskus oma aika on ihan kivaa, mutta kyllä sitä vaan kaipaa sitä elämää ja elämän ääniä ympärilleen. Huomaan sen, että kaipaan myös tekemistä. Mä ehtisin kyllästymään kyllä siihen, jos en saisi mitään tekemistä. Onneksi pyykinpesukone pelasti eilisen päivän. :D 5 koneellista pyykkiä pyöri ja kuivausrumpukin pariin kertaan. Nyt on puhtaita vaatteita taas! ;)
Parin tunnin päästä lähden muuta perhettäni hakemaan. Ihan mukavaa se on saada koko porukka taas hetkeksi kasaan!! <3 Nuorimmainen on kyllä iltapäivästä lähdössä kaverisynttäreille vielä. Ehtii vähän aikaa huilata kotona ja taas mennään.

Ihanaa sunnuntaita ihan jokaiselle!! <3

4 kommenttia:

 1. Hei, Löysin vasta blogisi ja ihana päästä seurailemaan sitä.

  Joulu on ihanaa, mutta niin on myös jouluun valmistautuminen.

  Liityin lukijaksesi ja tervetuloa vastavierailulle

  http://joulupiparkakkutalossa.blogspot.fi/  Välillä on ihana olla yksin ja rauhassa vaikka lapsia tuleekin ikävä ja hiljaisuus on outoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa mukaan!!! :) Kiitos kutsusta, ihan varmasti tulen vierailmaan myös sinun blogiisi!
   Niin samaa mieltä, että itse joulu on aivan ihanaa, mutta myös se jouluun valmistautuminen on aivan ihanaa aikaa. Ehkä siksi sitä haluaa aloittaa mahdollisimman aikaisin. ;)
   Joskus tuo oma rauha on ihanaa, kunhan sitä ei ole liian usein. Se hiljaisuus se kai kaikista oudoin juttu olikin!!

   Poista
 2. Todella kaunis yläbanneri sulla! Ihana joulun tunnelma <3

  VastaaPoista