keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tasan 5 kuukautta jouluaattoon

Niin se aika vaan vierii... Tasan 5 kuukautta jouluaattoon!! <3 Ajatus kuulostaa ihanalta!! <3 Vähän täytyi jo tännekin laittaa jouluisia ajatuksia lisää... Syksyn pimeys tuntuu niin paljon helpommalta, kun tietää, että siellä on jotain mitä odottaa ja mihin saa valmistautua. Niin ihanaa!! <3 Joululaulu täytyy tähän kyllä laittaa. Viime joulun suosikkeja. Toisaalta tää tuo sellaisia muistoja mieleen, että vähän haikea mieli... Neidin vanha luokka lauloi tämän joulujuhlassa. Jännättiin, että pääseekö neiti koko juhlaan. Niin kipeenä oli siinä juuri. Onneksi pääsi ja sai nauttia juhlasta!! <3


http://www.youtube.com/watch?v=zVKLHnSenKQ

10 kommenttia:

 1. Totesin tämän saman viiden kuukauden tänään ja jotenkin se tuntuu tosi ihanalta ajatukselta, että alle puol vuotta jouluun. :) Elo ja syyskuu sujahtaa nopeasti ohi ja sitten lokakuussa voikin viritellä jo jouluvaloja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä ihana huomata, että ei ole enään pitkä aika!! <3 Elokuu ja syyskuu kyllä yleensä menee tosi nopsasti, muutenkin alkusyksy, kun kaikki jutut hakee omaa paikkaansa. Meillä on usein vasta marraskuussa laitettu noita jouluvaloja... Mutta täytys kyllä jo lokakuussa se tehdä, koska se valasee ulkona niin mukavasti. Lokakuussa kun ei välttämättä sitä lunta niin kauheesti ole.

   Poista
 2. Kyllä se kohtaa iskee täälläkin, joulukutkutus. Pimeät illat saa sen aikaiseksi ja ainakin eilen illalla oli jo tosi pimeää!

  Mutta ensin nautin elokuun illat ja raikkaina puhaltavat syksyiset tuulet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on totta, että nuo pimeät illat sen fiiliksen saa aikaan!! Siksi sitä varmaan rupeskin miettimään joulua, kun oli niitä kylmiä kelejä ja pimeetä. Villasukkia kaivoin itelleni esiin ja viltin harteille. ;)
   Elokuussa on kyllä kauniita iltoja. <3 Elokuu on vaan sellainen kuukausi, joka hurahtaa nopsasti ohi, kun koulut alkaa... Täytyy nyt yrittää oikein nauttia elokuun kauneudesta!!

   Poista
 3. Kyllähän se joulu sieltä tulee :) Pimenevät illat saa aikaan joulufiiliksen ainakin mulla. Nyt kun on öisin ollut ulkona niin ilmassa on jo pienen pieni syksyn kirpeys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se pikkuhiljaa lähestyy!! :)
   Kyllä ne pimenevät illat tosiaan sen joulufiiliksen saa aikaan. Juuri joku ilta mieheni kanssa puhuttiin, että kyllä on tosi syksyinen keli. Onneksi nyt vielä kuitenkin aurinko paistelee! :)

   Poista
 4. Ihanaa, kun aina joku blogisteista jo herää näihin jouluaatoksiin ajoissa. Siitä tiedän, etten oli ainut maailmassa, joka jo kesän aikaan pohtii joulujuttujakin, vaikka vielä kesästä nauttiikin.

  Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä rupeaa olemaan joulu jo ajatuksissa, mutta samaa mieltä, että nautin kyllä tästä kesästäkin vielä. <3 Jokaisessa vuodenajassa on ne omat hyvät puolet ja kiva niin!
   Oon samaa mieltä, että ihanaa, kun toiset on jo kirjoitellut näitä jouluisia aiheita. Juuri eilen sain valmiiksi kolme tuubihuivia, jotka ovat myös menossa joululahjaksi. Pikkuhiljaa niitäkin rupee kertymään. :)

   Poista
 5. Mulla on tee vaihto alkamassa...

  VastaaPoista
 6. Ihana uusi tausta täällä! <3 Todella lämpöinen ja kodikas. <3

  VastaaPoista