tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukuun yhdestoista

Tämä laulu jo linkattu munkin blogiin useamman kerran, mutta tuleepahan vieläkin! ;) On niin kaunis laulu mun mielestä.

Tämän päivän suunnitelmat vaihteeksi meni uudestaan... Sainkin aamusta yllättäen nuorimmalle kaverin päiväksi meille. Mutta nuorimmalla oli tosi kiva päivä, kun oli kaveria koko päiväksi! :) Aamusta sain nuorimmankin ulkoilemaan kaverin kanssa. Onneksi nyt ei suuren suuria suunnitelmia ollut tälle päivälle ajateltukaan! Siivoushommat kyllä odottavat tosi kiltisti tekijäänsä. :D Ja saatiin me kuitenkin kaikki tehtyä, mitä pitikin. Vaatehuone siivottiin, vaikka siellä emme joulua vietäkään, mutta piti saada mun kaikki myyntijutut sinne laitettua, ettei ne loju pitkin lattioita jouluna. Kylppärin lattian mieheni pesi vielä illan päätteeksi. Saunan puolta täytyy joku toinen kerta hiukan pestä vielä. Suuret siivousurakat nyt on sitten tehtynä!

Viimeiset paketit sain tänään paketoitua, kun olin jemmannut yläkaappiin yhden paketin, mitä en meinannut muistaa. ;) Onneksi törmäsin sattumalta! Nyt on sitten sekin jo paketoituna.

Tälle viikolle meille sattuu useammatkin synttärijuhlat! :) Tai ei kaikkiin koko perheen voimin mennä, mutta lapset kyllä. Perjantaina juhlistetaan meidän toiseksi vanhimman kaverisynttäreitä, lauantaina toiseksi vanhin menee yhden kaverinsa synttäreille ja nuorimmainen sai kutsun naapuriin. Sinne me mennään varmaan mieheni kanssa molemmat. Sitten viikonloppuna on kahdet joulujuhlat. Ens viikolla kerhon joulujuhla ja koulun joulujuhlat. Joten juhlia riittää kyllä!! :)

Huomenna mennään yhden ystäväperheen kanssa katsomaan Viirun ja Pesosen joulu teatteriin!! Viime jouluna jo siitä haaveilin, mutta se sitten jäi. Nyt on ihanaa mennä isolla porukalla! Nuorimmainenkin pääsee elämänsä ensimmäistä kertaa teatteriin. Ja kyllä sitä odotetaankin jo!

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti