keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulukuun viides päivä

Eilen illalla innostuin kokeilemaan karkkikuusta! Tekeminen oli kyllä tosi kivaa!! Viime jouluna mun piti näitä tehdä, mutta se sitten jäi. En vaan ehtinyt. Eilen, kun lapsista kolme oli mennyt nukkumaan, niin mä ajattelin tätä kokeilla ihan rauhassa. Tuossa on styrox kartio pohjalla, joka upotettu kukkaruukkuun ja siinä päällä folio. Kuumaliimalla laitoin noita karkkeja sitten kiinni tuohon. Jos vaan selviän, niin meinaan vielä pari tämmöstä tehdä. Toivottavasti aikaa näihin jää! :)
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!! <3

5 kommenttia:

 1. Wau, tosi upea, ihana. :) Ei taida vaan mun hermot riittää tuollaisen kasailuun. Enpä ole missään aiemmin moista nähnyt. Karkkien mukaan voi valita kuusen värinkin. Vähänkö hieno koriste!

  VastaaPoista
 2. Ai kun hyvä idea! Täytykin metsästää tarvikkeet tuohon :) Mukavaa itsenäisyyspäivän aattoa ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon!! <3
  Karkkeja voi tosiaan laittaa mitä vaan, Julia-karkeistakin tulee upeen värinen! Tokihan ne kaikki Fazerin konvehtien paperit on kauniita, joten ihan samahan se on, että mitä niistä tuohon valkkaa! :D Tuo suklaa oli heille kuulemma paras, jolle mä tän tein. Lapset sai valkata karkit. Tai ehkä vanhin valkkas karkit oman mieltymyksensä mukaan! ;) Uskon kyllä, että nämä ihan maistuu. Ja kun ottaa niistä varovasti karkin vaan pois, niin ne paperit jää kauniisti siihen kuuseen koristeeksi.
  Mukavaa itsenäisyyspäivän aattoa myös sinulle Riitta!! <3

  VastaaPoista