maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukuun kolmas

Kuinka nopeesti tää aika meneekään! Nyt jo joulukuutakin muutama päivä mennyt... Onneksi saatiin ihana lumi maahan!! <3 Kyllä on lapsilla tosi hienoo, kun saa lumessa möyriä ja touhuta. Pulkat ja liukuritkin kaivettuna jo esille. Neitiä kovasti harmittaa, kun ulkoileen ei pääse, mutta eiköhän tuota lunta riitä hänen tervehdyttyäkin! Kuulemma sukset pitää heti kaivaa esille, kun ulos pääsee. Neiti on meillä sellainen, joka hiihtää joka päivä, kun vaan pystyy. Hän tykkää hiihtämisestä tosi paljon! Usein mieheni kanssa ottavat pienet eväät mukaan ja käyvät hiihtämässä lenkin kahdestaan. Mukavaa kahdenkeskistä aikaa heille. Ja kun nuorimmainen ei ihan vielä jaksa kovinkaan pitkään hiihtää, niin tää on ollut tosi kiva juttu! Meiltä lähtee hiihtolatu melkein keittiön ikkunan alta, joten pitkää matkaa ei tartte mennä, että ladulle pääsee. Mutta vaikka ei ladulle pääsiskään, niin pihastakin sen verran löytyy lumista maata, että nyt yhdet ladut sinne saa tehtyä! :D Isot pojat laittavat mieluummin luistimet jalkaansa ja suuntaavat kentälle. Heitä ei ihan niin kauheesti tuo hiihtäminen innosta... Mutta mukavaa, kun on jokaiselle jotain kivaa puuhaa! :) Nuorimmaisella olis into kaikkeen, mutta kun taitoa ei ole, niin sitten iskee hermostuminen, kun hommat ei heti pelitäkään. Välillä jaksaa sinnikkäästi jotain todella mielekästä puuhaa harjoitella, mutta se vaatii todella mielenkiintoisen jutun.
Meillä vietetään sisäpäiviä edelleen, kun kaksi nuorinta potee jotain tosi sitkeetä flunssaa! Mutta ei se mitään! Nyt tehdään sitten joulua varten juttuja sisällä. Ja saan kudottua vielä muutamat joulupaketteihin menevät jutut. Eipähän tule sitten kiire niidenkään kanssa! :)

Mukavaa lumista maanantaita kaikille!! <3

2 kommenttia:

  1. Olen kanssa tässä miettinyt ajan kulua ja katsellut leikkimieleistä tekemislistaani, josko alkaisi jotain tekemään...noh, roskis-kaappi tuli tänään siivottua, sillä heräsin yöllä, kun hiiri rapisteli siellä - toivottavasti muuttaa naapuriin ennenkuin loukku koituu kohtaloksi ;)

    VastaaPoista
  2. Mutta sehän on jo hyvä alku, kun roskiskaappi siivottuna!! Kyllähän sitä tekemistä olis vaikka kuinka paljon, mutta tuleehan se joulu ilman kauheeta puunaamistakin. Meillä oli muutamanakin jouluna, kun elettiin sairaalaelämää, niin jouluna kynttilät päällä, ettei kaikki pölyt näkyisi, suurimmat vedettiin vaan imurilla! ;) Isommat lapset silloin laittoi joulukoristeita ja saatiin ihanat joulut! <3 Toivotaan, että teidän alivuokralainen tosiaan muuttaa naapuriin! ;)

    VastaaPoista