torstai 20. joulukuuta 2012

Joulukuun kahdeskymmenes

Jouluista oloa etsien on menty tämä viikko, päivityksiäkin hiukan harvakseltaan. Pikku hiljaa ehkä parempaan päin, näin ainakin me kovasti toivomme. <3 Neidin kanssa yöt valvoen ja ensiavusta apua hakien. Siinähän sitä jo touhua.. ;) Mutta ONNEKSI me päästiin eilen koululle joulujuhliin!!! <3 Siitä tuli kyllä jouluinen olo itsellekin. Neidin luokka lauloi kummiensa kanssa tosi ihanasti ja toiseksi vanhimman luokka oli keksinyt kyllä tosi hienon näytelmän. Hänen opettajan kanssa juteltiin ja opettaja sanoi, että oppilaat olivat lähes keskenään sen koko jutun miettineet. Opettaja oli vaan vähän avustanut. Kiva oli kyllä sitä katsoa!!! :) Nuorimmainenkin jaksoi tosi hienosti siellä olla.
Tiistaina oli kerhon joulukirkko, siellä meitä oli edustamassa mieheni sekä kaikki pojat. Oli kuulemma ollut sekin oikein jouluinen ja kiva. Pienistä iloista se joulumieli tulee!! <3 Ja kiva niin!! Yhden laulun sanoja käyttäen "Tulkoon rakkaus ihmisrintaan, silloin Joulu luonamme on..." Näinhän se on, ei liian suurta, eikä liian stressaavaa, jotakin kaunista ja pientä hyvää. Joistakin jutuista kannattaa luopua, ettei itseään ihan uuvuta. Näin on meillä tänä vuonna tehty, pakon edessä, mutta huomaten, että se joulumieli löytyykin ihan jostain muualta. Viikkosiivous tehdään ja se on siinä. Mutta onneksi meistä ei kukaan vietä jouluaan, ainakaan toivon mukaan kaapissa (ne kun ei kauan siisteinä pysy). ;D Toivottavasti jännitys ei tule niin suureksi, että täytyisi sinne kaappiin mennä odotteleen.
Tuossa kuvia nuorimman kahdesta askartelusta, aivan tosi ihania!!! <3 Palasokereista tehty lumilyhty, jossa onkin ahkerasti poltettu kynttilää. Nuorimmainen pitää siitä huolen, hän tykkää tosi paljon kynttilöitä poltella ja aina vaihtaa uudet tilalle, kun vanhat on poltettu loppuun. Tuo pyyhe on aivan ihana idea!! Servettilakka tekniikalla laitettu ihana servetti kiinni ja sitten kangasväreillä sormin tehty pieniä täpliä. Onnistuu pieniltäkin askartelijoilta tosi hienosti. Eihän tuota raaski edes käyttää, koristeena kyllä aivan ihana!! <3 Yhdessä kuvassa on äitini tekemä tämän vuoden joulukortti, aivan ihana sekin!!! <3 Kuvassa on ihan niinkun meidän lapset!! Ison kasan onkin posteljooni tuonut meille kortteja. Täytyy yrittää niitä kuvata jossain vaiheessa, kun kiipeävät jo yläkertaan päin.

Ihanaa torstai iltaa kaikille!!! <3

2 kommenttia:

  1. Lämmintä joulunaikaa ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle! Tuokoon se mukanaan monta mukavaa hetkeä ja iloa! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!!! <3 Ihanaa joulunaikaa myös teille!!! <3

    VastaaPoista