torstai 15. marraskuuta 2012

TunnustusSain tämmöisen ihanan tunnustuksen Mintun blogista.
Lämmin kiitos Minttu sinulle!! <3 Nyt mun tarttis sitten kertoa itsestäni jotain asioita... Hmm.... Mitähän ne olisi? :)

1. Olen pelannut koripalloa 19 vuotta, mutta sitten selkäni ei enään kestänyt ja lopetus päätös piti tehdä. Enkä voi sanoa, että olis mikään helppo päätös ollut... Mutta onneksi mä saan tällä hetkellä vetää pallokoulua alle kouluikäisille lapsille, joten pallon kanssa saan olla tekemisissä edelleen!! :D

2. Mun iltainen unilääke on joku tuttu leffa, jonka muistan ulkoa! :) Saan rauhoituttua sen avulla ja pääsen uneen. Jossain vaiheessa yötä läppäri sitten laitetaan lattialle meidän sängystä. Tai sitten mieheni pysyy niin kauan hereillä, että mä olen ehtinyt nukahtamaan ja laittaa koneen pois. Hyviä suosikkejani ovat Holiday näin joulun alla, Mamma Mia kesällä ja Sinulle on postia syksyllä. Muutama muukin leffa on aivan ihania! Nämä leffat ovat siis mun suosikkien listalla ja muistan leffat ulkoa, aika paljon jopa vuorosanoja!! ;D

3. Seurakunta on mulle tärkeä juttu, siellä saa usein voimia arjen askareisiin! Ja tähän muuhunkin jaksamiseen. Joskus kun on asioita, mitkä laittaa mieltä hiukan matalaksi. Myös siellä saa tavata ihania ystäviäni.

4. Ystävät ovat sellainen mahtava juttu mun elämässä!! <3 Heidän kanssaan jaetaan ilot ja surut. Yhdessä jutellen monet asiat aukeaa ihan eri tavalla! :) Myös oma perhe on suuri voimavara ja omat vanhemmat sekä omat veljeni ja veljeni kihlattu. <3 Myös mulla on aivan ihania sukulaisia, joiden näkeminen on ihana juttu!!

5. Mä tykkään keskustella mieluummin jotain syvällisiä asioita, kun ihan vaan kauniista ilmasta! :) Toki mä pystyn keskustella kaikenlaisia juttuja, mutta nuo syvälliset asiat voimaannuttaa eri tavalla.


6. Mä tykkään tosi paljon salmiakista!! Se on ihan mun lemppariherkkuani. Muuten makeista mä en ihan kauheesti välitä. Mä mieluummin herkuttelen sipseillä ja dipillä. Nam! :) Taffelin valkosipulidippi on ihan mun lemppari. Makeista leivonnaisista mä tykkään paljon unelmakääretortusta ja suolaisista leivonnaisista mä tykkään tosi paljon kinkkupiirakasta.

7. Mun haaveenani on, että me joskus saataisiin oma mökki, jossa olisi takka!! <3 Tää on jo kauan ollut haaveena ja voi olla, että sellaisena aina pysyykin. Eihän kaikkien haaveiden tarvitsekaan toteutua. Aika sen sitten näyttää! Yhdessä Aku Ankassa (juurikin siinä ;D) oli sellainen ihana juttu joskus kauan, kauan sitten, kun Aku ja veljenpojat lähtee viettämään lomaa mökille ja sitten sinne tulee kauhea vesisade ja myrsky ja silta menee poikki. Veljenpojat ovat ottaneet mökille mukaan sarjakuvia, vaikka Aku olikin asian kieltänyt. Kun ulkona sataa vettä ihan kaatamalla, sisällä on takassa tuli ja he porukalla makailevat takan edessä lukien niitä sarjakuvia. Jostain saattaa tämmöinen juttu tuntua ihan hölmöltä, mutta se tunnelma, mikä niissä kuvissa niin on aivan mahtava, niin lämmin ja kotoisa. Ja opetus, että ei kaikki ole ihan niin, kun joskus näyttää. :D :D


Tässä siis joitain asioita minusta! :) Osa asioista kenties uusia, mutta osa asioista saattaa jollekin olla ihan uusia!! Hauska juttu oli miettiä asioita itsestään ja miettiä, että mitä kertoo. Nyt sitten se vaikea tehtävä, kenelle tämän tunnustuksen haluan antaa.. Ihania blogeja on niin paljon!! Ja seuraan monia blogeja.... Mutta annan omat tunnustukseni:


ja

ja

Teijalle Joulurekeen

Jos joku muukin haluaa tunnustuksen matkaansa napata, niin kannattaa ottaa!!! <3 On niin mukavaa lukea näitä asioita muistakin!! :) Mä en pystynyt niin vähää valkata, vaan laitoin kolme tunnustuksen saajaa tähän.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!! <3

8 kommenttia:

 1. Ole hyvä vaan. :) Mä en osannut tuohon tekstiini laittaa suoraa linkkiä sun sivulle. Tarkoitus oli.
  Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle Minttu!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon :)
  Nappaan mukaan heti kun ehdin, eilinen päivä meni kädentaito-massuilla :)

  VastaaPoista
 4. Olepa hyvä!! :)
  Mä kans käväsin siellä ja oli kyllä tosi kivaa!! Ihania löytöjäkin sieltä tehtiin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, nappaan tämän mukaani! :)

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä!! :) Tää oli musta aika hauska haaste. Hiukan piti mietiskellä, mutta kyllähän niitä sitten lopulta olis ollut vaikka kuinka monta juttua kerrottavana!! :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon! ♥ Hauskaa on se, että sekä sinun blogi että ne blogit joille annoit myös tunnustuksen ovat juuri ne joulublogit, joita eniten seuraan. :)

  VastaaPoista
 8. Olepa hyvä!! <3
  Olipa aika hauska sattuma tuo blogi juttu!! :) Niin vaikeaa on näistä ihanista blogeista valita ne jollain tavalla erottuvat!! Se on haasteissa se kaikista hankalin tehtävä aina. Mukavaa alkavaa viikkoa!! <3

  VastaaPoista