perjantai 5. lokakuuta 2012

Kynttilöiden loisteessa
Sain keskiviikkona Party Lite tilaukseni ja laitoin uudet sekä vanhoja somisteita esille. Eilen oli viikkosiivouksen aika ja mä kaivoin esille jo kirkon ja tuon lelukaupan. Viime jouluna kirkko sekä lelukauppa unohtuivat kokonaan kaappiin, niin nyt kaivoinkin ne sitten esiin jo hyvissä ajoin. Toisaalta, eipä ne niin kovin jouluisia olekaan, vaan voisi pitää vaikka ympäri vuoden esillä. Lelukauppa on meidän lasten suosikki ja on ollut meillä jo tosi monta vuotta. Ihmettelen, että kukaan lapsista ei ole sitä edes rikkonut! ;) Ainoastaan yksi pyöräilijä lelukaupan edestä on hävinnyt, mutta muuten ehjä. Tuosta kirkosta mä tykkään myös tosi paljon, kun sinne sisälle laittaa kynttilän, niin se niin tosi kauniisti loistaa ikkunoista eri värejä. Tänään taas hiukan hämärä ilma, niin mä sytyttelin kynttilöitä itelleni tänne ja kaksi nuorinta leikkii yläkerrassa neidin kaverin kanssa. Saan siis hetken aikaa nauttia ihan yksin tästä kynttilän valosta ja tunnelmasta! :D

Tunnelmallista perjantaita ja viikonloppua kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo lelukauppa ja kaunis on kirkkokin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! :) Mä ihastuin ite noihin molempiin joskus tosi monta vuotta sitten. En edes muista kuinka kauan nää on ollut. Mutta ainakin 6 vuotta.

  VastaaPoista
 3. Oi, rakastan tuollaisia "valotaloja". Aivan ihana tuo lelukauppa todellakin :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään kans tuollaisista taloista, joihin saa sisälle kynttilän. Viime joulun alla ostin sellaisen metallitalon, johon kans saa kynttilän sisään. Niitä oli viime vuonna monessakin paikassa myynnissä. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa loistetta ja ihanaa viikonloppua! ♥

  VastaaPoista