tiistai 16. lokakuuta 2012

Askartelulehti ja pipo

Mieheni toi minulle yhtenä päivänä tämän ihanan yllätyksen!! <3 Taika lehti on kyllä mun ihan ehdoton suosikki. Siellä on tosi paljon sellaisia ideoita, joita jopa minäkin osaan toteuttaa!! Nytkin aivan ihania ideoita. Muutamassa lehdessä vai kirjassa, nyt en muista on ollut Pringles purkeista tehtyjä paketteja. Ovat olleet tosi kauniita! Jos niitä sais joku syötyä muutaman, niin voisin sinne jotain lahjaksi laittaa.



Meillä on tuo rahi ruskea, niin laitoin hiukan taustalle valkoista mattoa (joka edelleen on keskeneräinen... Ehkä joku päivä jo valmis!;)), että sain tuon pipon kuvattua. Tein Novitan Crystal langasta pipon, viime vuonna tein itselleni ja neidille valkoisesta langasta samanlaiset pipot. Nyt nämä päätyvät joko myyntiin tai sitten lahjaksi jollekin. Sen sitten näkee myöhemmin! ;)

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille!! <3

3 kommenttia:

  1. Hassua, mä tein kanssa viime vuonna siskolleni valkoisesta Crystalista samanlaisen pipon!

    Tein sen kyllä vähän omasta päästäni, olin nähnyt kaupassa myynnissä ja ajattelin että teen tuollaisen :)

    Mutta, jos vierekkäin laittais, samanlaiset olisivat

    VastaaPoista
  2. Ihania tuollaiset yllätykset :)

    VastaaPoista
  3. Kati: Aika hauska juttu! :) Toki noita pipoja ja malleja oli ainakin viime talvena jonkun verrankin lehdissä ja kaupoissa myynnissä. Tykästyin ite tuohon malliin kovasti. Mulla kun ei taitoo ole tehdä mitään kauheen monimutkaisia. Tää oli helppo! :)

    Mimura: Niin on kyllä! :) Piristää aina mukavasti päivää!

    VastaaPoista