tiistai 11. syyskuuta 2012

KorejaNäitä koreja on tullut nyt opeteltua ja ajattelin, että joku tämmöinen voi vaikka löytyä jonkun joulupaketistakin! ;) On kyllä tosi helppoja tehdä! Mun virkkaustaitoni ei ole mikään hyvä todellakaan, mutta tämän tekeminen on sujunut ilman suurempia ongelmia. Mä oon käynyt meidän seuriksella sellaisessa käsityö illassa ja siellä näitä on opeteltu tekemään. On ihanaa nähdä omien kättensä jäljen. Josko vielä joku kerta opettelis matonkin tekemään. Se sitten joskus tulevaisuudessa! :)

Mukavaa tiistaita kaikille!! <3

P.s. Taidan siirtyä tänne puolelle kirjoittelemaan enempi ja jatkaa toisen blogin puolella sitten joulun jälkeen. :)

8 kommenttia:

 1. Ihania <3
  Onko nämä matonkuteesta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! <3

  Pienistäkin haaveista totta!! Oon niin paljon näitä ihaillut, onneksi nyt sain neuvoja, kuinka näitä tehdään.

  Tuo valkoinen on poppanasta (tein illan aikana kaksi pientä) ja musta on ontelokuidusta (ihan Tiimarin versioo). Mutta varmaan lähes mistä vaan näitä voi tehdä. Yksi ystäväni repi vanhan lakanan ja teki siitä. Tosi kivan näköisiä saa siis vaikka mistä! :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi täytyy kokeilla! Mulla pysyy paremmin koukku kuin puikot käsissä :D Ja nämä taitaa tulla aika nopeasti valmiiksi, eli täydellinen ohje minulle :D

  VastaaPoista
 4. Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla! :) Nää tulee kyllä tosi nopeesti valmiiksi. Ajattelin josko tänään sais taas tehtyä. Mä en osaa, kun villasukkia kutoa ja jotain ihan tooosi helppoja pipoja. Mutta pääasia, että on kivaa! :D

  VastaaPoista
 5. Ihania. Olisiko liian röyhkeää pyytää ohjetta?

  Venla

  VastaaPoista
 6. Kiitos!! :)
  Mulla ei ole mitään ohjetta näihin, kiinteitä silmukoita vaan olen tehnyt (ensin pyöreä pohja niinkun patalapussa ja sitten käännettiin pohja ja ruvettiin tekemään "seiniä")... Mä en ole tätä ennen virkannut juuri mitään, joten mä en oikein osaa auttaa. :( Jos joku osais auttaa, niin saa kyllä ohjetta kertoilla. Jos mä saan jonkun mulle tän ohjeen kirjoittamaan, niin mä kyllä voin sulle sen kertoa! :) Ei tää mikään salaisuus ole! ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania...oppiskohan sitä itsekkin. En osaa juurikaan virkata tai kutoa. :/
  Mutta tälläisille olisi kotona käyttöä ja tosiaan lahjoiksi voisi myös taikoa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos! :)
  Kyllä sä opit, kun minäkin nämä opin! :) Mä en näitä ennen ole virkannut juurikaan (ainoastaan isoäidin neliöitä virkkasin, niitäkään en enään muista kuinka tehdään...) ja kutomaan mä opettelin pari vuotta sitten. Mä sain ihan kädestä pitäen opastusta noihin koreihin, niin sitten se alkoi sujumaan. Näissä ei mene edes kauaa aikaa, kun sen hoksaa kuinka pitää virkata. Ihan hurahdin tähän hommaan! ;) Olisko sulla joku, joka osais neuvoa? Mukavaa päivää! :)

  VastaaPoista