lauantai 22. syyskuuta 2012

JoulutorttujaNyt on meilläkin ensimmäiset joulutortut tehtynä!! <3 Nam!! Maistui kyllä tosi hyvältä!! Mä löysin netistä tosi hyvän gluteenittoman ohjeen ja tein ite rahka-voi-taikinan. Ei ollut kyllä vaikea tehdä. Piti kokeilla hyvissä ajoin ennen joulua, jos ei oliskaan ollut hyvää, mutta ei tartte muita taikinoita testata. Mulla on itselläni ensimmäinen joulu, kun en saa syödä viljoista muuta kun kauraa. On siis uusien reseptien hakeminen. Pikkuhiljaa niitä siis etsitään ja testaillaan.

Me ollaan puuhailtu kaiken näköistä tää päivä. Naapureiden kanssa tilattiin takkapuita iso kasa ja niitä porukalla laitettiin. Lapsetkin auttoivat, niin saatiin nopeesti kasattua ne. Takapihakin saatiin jo talvikuntoon ja tavaroita varastoon. Huomenna suuntaamme Tallipihalle vaihtotorille. Katotaan minkälainen se tapahtuma on. Sinne saa viedä omia tarpeettomia tavaroita mennessään ja ottaa jotain itselle sopivaa mukaansa. Rahan kanssa siis ei ostella, vaan vaihdellaan. Meilläkin muutamia leluja ja kirjoja mukaan lähdössä. Mielenkiintoista siis tiedossa! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!!! <3

4 kommenttia:

 1. Nyt on näitä torttupostauksia tullut jo monelta, kohta se on jo itsekin alettava kun tekee niin mieli :) Sinullako on todettu vilja-allergia? Sitten onkin uusi jouluruokien katsastus edessä. Mutta blogistasi sitten varmaan hyötyy moni viljaton jos laitat tänne resepteja jouluherkuista :)

  VastaaPoista
 2. Niin tuli ja sitten oli itekin pakko kaivaa jostain gluteeniton voitaikina ohje!! ;D Mä niin tykkään joulutortuista, ihan mun lemppareita. Joo, mulla tuossa keväällä rupes tulemaan niin kauheita oireita, että kävin labrassa ja siellä labrahoitaja sanoi, että kaikilla ei näy verikokeissa se ja kun oireet niin selkeet, lopetin itse kaikkien muiden viljojen syönnin, paitsi kauran. Nyt on kaikki ihottumat ym. hävinnyt ja olo paljon parempi.

  Kiitos vinkistä!! :) Täytyykin laittaa noita reseptejä myös tänne. Ja kun on jonkun hyväksi todennut, niin joku muukin uskaltautuu kokeilemaan!! :)

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Onko sulla tuota joulutorttu ohjetta täällä blogissa?

  VastaaPoista
 4. Kyllä vaan löytyy blogistani http://www.keltaisentalon.blogspot.fi/2012/09/gluteenittoman-margariini-rahkataikinan.html
  En tiedä, että kuinka tuo linkki toimii, mutta toivottavasti pääset sitä kurkkimaan. Oli tosi helppo ja nopea taikina. Ja vielä hyvänmakuinenkin! :)

  VastaaPoista