lauantai 15. syyskuuta 2012

100 yötä jouluun

Oli niin ihanaa lukea muiden blogeista, että enään 100 yötä jouluun!!! <3 On kyllä niin ihana ajatus. Joulun odottaminen on ihanaaa, saa mietiskellä läheisille jotain pieniä muistamisia ja ilahduttaa naapureita. Toisten ilahduttaminen on mun mielestä niin tosi ihanaa! Siitä tulee itsekin niin hyvälle mielelle.

Meidän perheessä on muutama keräys, mihin osallistumme. Yksi meidän lasten mielestä tärkein juttu on Operaatio Joulun Lapsi.
Pitkin vuotta me keräämme sopivia juttuja laatikoihin. Jokainen lapsi haluaa tehdä omanikäiselle lapselle sen paketin. Sitten yhdessä koko perheen voimin kasaamme niitä. Ollaan katsottu lasten kanssa myös video, jossa näytetään, kuinka se apu menee perille ja kuinka iloisia ne lapset ovat, kun saavat oman paketin.Piti laittaa vähän jouluisia fiilistely kuvia tänne!! <3 Muutamat ovat kyllä useamman vuoden vanhoja... Mutta smanlainen joulufiilis niistä silti syntyy!!

Ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

2 kommenttia:

  1. Tuo lasten kanssa paketin kasaaminen vähäosaiselle lapselle on hieni tapa opettaa, että hyvän mielen voi saada antamisesta, eikä ylenpalttisten lahjojen saamisesta. Joillekin lapsille on täysin vieras ajatus se, että esim. talkootyönä autettaisiin toisia. Kuulen oppilailta usein, ettei heitä kiinnosta. Tai kysyvät, mitä he siitä saavat... Siksi arvostan suuresti kotona tehtävää asennekasvatusta, kuten teillä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi!!!! <3 Eipä tuohon ole mitään sanottavaa.... ;) Itse kun pitää niin itsestään selvänä tuota toisten auttamista, niin ei ollenkaan osaa edes ajatella tuollaista. Mutta kyllä varmaan paikkansa pitää tuo, mitä tuossa sanoit, että kaikki ei tosiaan auta muita. Ehkä mä oon niin paljon lapsille puhunut, kuinka itelle tulee hyvä mieli, kun saa antaa jollekin jotain tai auttaa muuten vaan! :D Mutta tämä sun kommentti lämmitti kyllä mun mieltä tosi paljon. Kiva, kun oot löytänyt tiesi tänne mun blogiin!! <3

    VastaaPoista