maanantai 28. marraskuuta 2011

Lumiukkosoppa

Nyt on sitten lumiukkosoppa pussit valmiina!! :) Osa pääsikin jo saajilleen. Näitä oli kyllä kiva tehdä, joten ajattelin myös ensi jouluna näitä toteuttaa. On mukavia pieniä viemisiä kylään mennessä. Katotaan sitten kenelle nuo loput pussit jaetaan!! :)

7 kommenttia:

 1. Mä ihailin näitä jo viime vuonna, mutta jäi tekemättä... Tänä vuonna halusin sitten tehdä! :) Joku oli tehnyt noihin vaahtokarkkipusseihin vielä tekstin, että pakastekuivattuja lumipalloja. Aika hauska sekin! :) Mä en löytänyt pieniä vaahtokarkkeja, niin jätin sen tekstin laittamatta. On kyllä hauska lahja!! :) Ja kiva viedä, kun ei jää nurkkiin lojumaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Minä kuulen nyt ensimmäistä kertaa lumiukkosopasta! Ilmeisesti näistä tehdään lämmin juoma? Mitä muuta pussissa on kuin kaakaota ja vaahtokarkkeja? Laitetaanko kaikki juoman sekaan? Aivan mieletön idea!!!

  VastaaPoista
 3. Tää oli mustakin tosi kiva idea!! :)

  Joo, se kaakaojauhe laitetaan kuumaan veteen tai maitoon (muistaakseni, kaakaojauhe pussin kyljessä ohje). Siinä pussissa on myös karkkikeppi. Itse laitoin kaksi pientä, kun nykyään ei enään löydy isoja karkkikeppejä. Niillä voi sitten sitä soppaansa sekottaa. Noi vaahtokarkit vois olla hiukan pienempiä, niin ne sulais ehkä mukavammin. En tiedä.. Nuo vaahtokarkit on hyvänmakuisia, niin mä päädyin noihin! :) Mutta tykkään tosi paljon tästä ideasta!! Ja meinaan ensi vuonnakin näitä tehdä!!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niin ihanalta, että näitä täytyy kyllä tehdä! Sukulaisten ja kavereiden lapsille kiva ylläri. Ja miksei aikuisillekin. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä mä uskon, että aikuisetkin näistä ilahtuu!! ;) Ainakin ne kenelle oon ite näitä jo ehtiny antamaan.. :)

  VastaaPoista
 6. Ihan uusi asia mulle toi lumiukkosoppa mutta tästä sain idean tuttujen lapsille joulukarkin asemesta tehä tollaisia pusseja, kiitos tosi ihnasta ideasta :)

  VastaaPoista