lauantai 19. marraskuuta 2011

Lumihiutaleita

Tänään alkoi paperinarusta lumihiutaleiden tekeminen. :) Myös aamusta oli maahan leijaillu muutama valkoinen läiskä.. Lapset tietty oli ihan innoissaan!! :) Äkkiä se hävis, mutta olipahan nyt ensimmäinen valkoinen peite. Noita paperinaru hiutaleita on tosi kiva tehdä, vievät hiukan aikaa, mutta kivaa se on. Yhdessä vyyhdissä on n.180 m narua. Siitä mä sain ite 30 hiutaletta. Täysin valmiita ei vielä ole, kun muutama, mutta lanka on pätkitty ja alkujutut tehty kaikkiin.
6 kommenttia:

 1. Hienoja. Laitatko joulukuuseen vai tuleeko näistä jotain isompaa? Makrameetako tuo muuten on?

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! :) Osan laitan myyntiin joulutorille ja osan laitan joulukortin mukana ystäville. Joulukuusessa näyttäisivät kyllä tosi hienoilta!! :) Täytyykin miettiä, että pitäskö tehdä näitä itellekin.. Joo, makrameeta kyllä. En ole juurikaan näitä solmujuttuja tehnyt, mutta ei tää ollut mikään kauheen vaikea.

  VastaaPoista
 3. VAU, onpa ihania!Mulla tuli heti kanssa mieleen, että laittais joulukuuseen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!! :)

  Mietin myös, että vois olla kivannäköisiä ikkunassa roikkumassa.. Laittas siimaan päähän ne. Vaihtoehtoja näissä kyllä on! :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita lumihiutaleita! Minulla oli kotona tarvikkeet samanlaisiin ja tämän inspiroimana sain ensimmäisen tehtyä. Helppo mutta tosiaan aikaa vievää! Minäkin ajattelin noita ikkunaan ja joulupakettien mukaan. Olen ainakin itse saanut ohjeen Sinooperista, joten en ehkä "uskaltaisi" tehdä myyntiin... Tosin ehkä makramee on kuten perusvillasukka että siinä ei ole tekijänoikeuksia... t. TM

  VastaaPoista
 6. Kiitos!! :) Kyllä näihin tosiaan saa aikaa ihan hyvinkin vierähtämään. Ihan kivaa puuhaa kuitenkin! :) En ollutkaan tullut ajatelleeksi tuota, että olis noita tekijänoikeusjuttuja... Kiitos, kun laitoit viestiä!! Ehkä mä laitankin vaan kojuani koristamaan noita! :) Kun siihenkin jotain kivaa pitäis keksiä!! Noi on kyllä kauniita havunoksassa, minkä meinaan sinne ottaa mukaani.

  VastaaPoista