maanantai 26. joulukuuta 2016

Tapaninpäivä


Tässä meidän joulukuu kuvina. <3 Matkassa myös jouluaaton tunnelmia. <3
Ollaan saatu viettää ihana joulunaika, vaikka omalta osaltani se ei mennytkään ihan niinkun olisin sen suunnitellut. Flunssa yllätti minut ja joulun aika on mennyt huilaten. Aattona päästiin kuitenkin käymään mun vanhempien luona syömässä ja saatiin nauttia jouluruoka yhdessä rakkaiden läheisten kanssa. <3 Se oli niin ihana juttu!!
Kävin itse viemässä kynttilät omien isovanhempieni haudoille. Haudat kun sijaitsevat porttien läheisyydessä, niin jaksoin sinne kävellä sen verran. Tämä kun on itselleni tärkeä juttu. <3 Muilla haudoilla käymme sitten joku toinen kerta.
Hautausmaa käynnin jälkeen ajeltiin kotiin ja lasten kauan odottama hetki, lahjojen avaaminen!! :D Kyllä sitä hetkeä olikin odotettu, niinkun varmasti muissakin lapsiperheissä. ;) Jokainen sai toivomiaan juttuja ja varmasti myös paljon sellaista mistä ei osannut edes ajatella. Ilta hiljeni sen jälkeen, kun lapset olivat saaneet pakettinsa avattua ja veivät ne omiin huoneisiinsa. Meillä on tapana joka joulu käydä katsomassa jokaisen omassa huoneessa, että mitä kukakin oli saanut lahjaksi. Niin tehtiin tänäkin vuonna! Ensin katsottiin Samu Sirkan joulutervehdys ja sen jälkeen katsottiin lahjat.
Itse sain tuon käsilaukun ja aivan ihanat villasukat. <3 Mä kun en itse osaa tehdä mitään hienoja kuvioita, niin äiti oli mulle tehnyt ihanat villasukat. <3 Perinteisesti jokainen sai uudet yöpuvutkin ja nehän sitten heti laitettiin päälle. Eilinen olikin yöpukupäivä ja oleiltiin vaan kotona, eikä kukaan tullut käymään eikä kukaan mennyt mihinkään.
Tänään saamme mun vanhemmat meille joulukahville, mutta muuten tämäkin päivä menee ihan huilaten ja nauttien.
Oikein ihanaa Tapaninpäivää kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Ihanaa Tapaninpäivää koko teidän perheelle ja pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi kommentistasi!! <3
   On jäänyt nämä kommentit näköjään täysin julkaisematta... Onneksi nyt saadaan ruveta taas fiilistelemään kynttilöiden kanssa, kun illat pimenevät. Kynttilät luovat niin oman ihanan tunnelmansa. <3

   Poista
 2. Kiitos muistamisesta ja kaikkea hyvää teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu kommentistasi!! <3
   Niin se vierähti tämäkin vuosi ja saa ruveta fiilistelemään joulua jo kohta puoliin. Kynttilät on jo kaivettu esille. <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Satu kommentistasi!! <3
   Oli kyllä kiva pyörähtää joulutorilla Tampereella. Hauska oli kyllä tuo iso joulupallo. Sen vieressä otti kuvia todella monet. Sillä laillahan toki saa vähän käsitystä enempi, että kuinka iso se oikeasti oli. :)

   Poista