sunnuntai 28. elokuuta 2016

Pellavaisia juttuja

Odotin kesällä sopivaa päivää kaivaa ompelukone esiin, mutta sadepäivää ei vaan tullut. Eräänä päivänä sitten päätin, että nyt otan koneen esille (seuraavana päivänä satoi vettä ;)). Olin jo aiemmin leikannut sydämet paloiksi ja nyt sain ne kasaan. Serkultani sain jo vuosi sitten pellavakankaita ja muitakin, mutta vähän oli vielä jäljellä. Ompelin myös salusiinit keittiön ikkunaan, kun toiseksi vanhinta häiritsee istua ikkunan vieressä. Nyt ei kukaan pääse katsomaan meitä, kun syömme. :)
Mieheni kävi Anttilan konkurssimyynnissä ja toi minulle ihanat patalaput sekä keittiöpyyhet ja kolme tähteä. Keittiöpyyhkeet pesin jo kaappiin odottamaan joulua. Nää oli niin ihania!! <3

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

12 kommenttia:

 1. Ihania sydämmiä olet ommellut!
  Ja hienot löydöt Anttilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3 Ompeleminenkin on niin mukavaa, mutta on vaan jäänyt vähän vähemmälle.

   Poista
 2. Tulipa kauniita noista sydämistä. Ihanat uudet keittiöjutut sait mieheltäsi.
  Kivaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!! <3
   Kyllä on mukavaa välillä ommella ja tehdä valmiiksi juttuja. Mä aloitin jämälangoista peiton tekemistä, siitä tulee varmaankin sellainen ikuisuusprojekti. ;) Mutta on ihan hyvä, että välillä on niitäkin.
   Oikein ihanaa viikonloppua sinne!! <3

   Poista
 3. Ihania pellavajuttuja, varsinkin nuo sydämet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Nyt sain äidiltäni uusia nappeja, joita voin käyttää näihin mun askarteluihin. Aika ihanaa. :)

   Poista
 4. Tosi ihania nuo sydämet! <3 Ja ihanat tuliaiset toi sun mies! Itsekin tein jouluisia löytöjä Anttilan konkurssimyynnistä. Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Ensin alkuun siellä Anttilassa ei ollut juuri mitään, mutta jossain kohtaa tuli sitten joulujuttujakin. Kodin1:ssä oli kaikenlaisia kivoja juttuja. Nämä oli oikein ihana tuliainen. <3
   Mukavaa viikonloppua!! :)

   Poista
 5. Todella kauniita pellavasydämiä

  VastaaPoista
 6. Minäkin herättelin jo oman joulublogini! Suunnittelin tänä vuonna jälleen joulukalenteria. Blogini pääpaino on leivontaresepteillä, mutta mukana on myös askartelua ja sisustusta. Linkitin blogisi omaani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa mukavalta. :) On ihanaa, kun joulublogit rupeaa pikkuhiljaa heräilemään. Jospa itsekin saisin päiviteltyä vähän useammin. Kohta mä saan koneen ihan omaan käyttöön, niin helpottuu tämä postailukin. :)

   Poista