sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukuun kuudes päivä


Itsenäisyyspäivä ja toinen adventtisunnuntai. Kyllä se vaan aina tuntuu yhtä hienolle, kun saa juhlia itsenäistä Suomea. Vaikka kaikenlaisia ongelmia on, mutta niitä on joka puolella. Meillä on kuitenkin todella kaunis maa, missä saamme asua. Itselleni on siis Itsenäisyyspäivä tärkeä. Tuo Finlandia hymni on todella kaunis.

Tänään pääsemme neidin kantelekonserttiin. Jouluisen kantelekonsertin pitävät yhdessä kanteleopettajansa kanssa. Ihanaa mennä taas kuuntelemaan!! <3 Muutama neidin luokkakaveri tyttökin tulee sinne laulamaan. Neiti soittaa kanteleella ja tytöt laulaa. Tämä oli neidin kouluopettajan idea. Joten varmasti on tiedossa ihana iltapäivä!! <3 Kerrankin paikka jonne saa viedä kynttilöitä, meitä ohjeistettiin, että tuokaa mahdollisimman paljon kynttilöitä, niin saatte ihanan tunnelman vanhaan pirttiin. Kuulostaa kyllä ihanalta!! :)
Illasta sitten katselemme tai ainakin itse haluan katsella Linnanjuhlat. On kyllä ihanaa sitten vaan olla ja rentoutua. Tuskin kenenkään tekee kovasti mieli mitään puuhailla.

Rauhallista Itsenäisyyspäivää kaikille!! <3


2 kommenttia:

 1. Kyllä kuulostaa hyvältä tuo Finlandia hymni.
  Hyvää konserttia ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on upea tuo Finlandia hymni!! Tykkään paljon sitä kuunnella.
   Kiitos, konsertti sujui oikein hyvin. :) Neiti oli niin onnellinen. Mukavaa, kun ei tarvitse väkisin esiintyä, vaan hän siitä kovasti tykkää.
   Kiitos paljon!! <3

   Poista