torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukuun kolmas päivä

Heinäseipäistä on kyllä moneksi. :) Jos vielä joku jostain löytää, niin näistä saa vaikka mitä kaikkea kivaa. Itse tein tonttuja, kuusia ja enkeleitä. Tykästyin näihin kovasti. Näistä saa kyllä vaikka minkälaisia. Myyjäisissä näin yhdellä toisellakin myyjällä heinäseipäistä tehtyjä enkeleitä, jotka olivat myös todella kivan näköisiä.
Heinäseipäitä itsessään jouduin kyllä vähän metsästää, kun eihän niitä nykyään kovinkaan monelta löydy. Tosin heinäseipäistä tehdyt jutut ovat kyllä niin muodissa, että joku on niitä saattanut hamstrata enempikin, kun mitä itse tarvitsee. ;) Olin itse onnellinen, kun paikalliselta kirppikseltä näitä löysin. Sai sitten tehtyä vähän jouluisia juttuja. <3

Tänään oli neidin luokalla kirkossa esiintyminen ja neiti pääsi joululauluja lauleskelemaan. Itsekin olin siellä nuorimman kanssa ja neidin kummitädin. Isot pojat eivät mukaan lähteneetkään, eikä todellakaan ollut pakko. Heidän apuaan tarvitaan neidin omassa konsertissa sunnuntaina, niin nyt tämä jäi sitten omaksi päätettäväksi, että osallistuako vaiko ei. Ihanaa oli olla ystävän kanssa laulamassa joululauluja!! <3 Miehelläni oli työpaikan joulujuhla ja olivat syömässä ja konsertissa. Mukava ilta siis oli kaikilla. :)

Mukavaa torstai-iltaa kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita koristeita. Kuuset heinäseipäistä olikin uusi juttu. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outi!! <3 Jäi nuo heinäseipään päät, joten ajattelin niitä sitten hydyntää johonkin muuhun. :)

   Poista
 2. Heinäseipäistä on kyllä moneksi. Ja lasten joulujuhlat ovat kyllä ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noista heinäseipäistä todella on moneksi!! :) Tykkään materiaalinakin niistä, kun tuo puu on niin kaunista.
   Oon samaa mieltä!! Lasten joulujuhlat ovat ihania. <3 Tänä vuonna koulun joulujuhlassa esiintyy meidän nuorimmainen. Kyllä tuntuu olevan nyt jo kovin jännittävää. ;)

   Poista
 3. Ihania koristeita! Nyt on alettava metsästää heinäseipäitä. Kiva kun kerroit tämän vinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Näitä oli tosi hauska näperrellä. :) Mä tosiaan löysin tuolta meidän alueen fb kirpparilta noita. Eiköhän niitä vielä jostain sullekin löydy. :)

   Poista