tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuun ensimmäinen päivä

Tänään on se kauan odotettu päivä, kun kaikista kalentereista saa avata ensimmäisen luukun. <3 Kyllä niin on ollut jännittävää odottaa!! ;) Viime yönä jossain kohtaa nuorimmainen jo kävi kysäsemässä, että jokohan hän sais avata kalenteriluukun. :D Onneksi vielä hetkeksi nukahti.

Meillä on monena vuonna ollut tämän blogin kautta joulukalenterit, mutta nyt oman tilanteeni takia en pystynyt siihen hommaan ryhtyä. Joten tänä vuonna onkin sitten ihan kaupan kalenterit, paitsi nuorimmaiselle aina kummit tekee tuon rekkakalenterin.

Ylimmässä kuvassa on neidin ja nuorimman kalenterit. Neidillä on Frozen kalenteri ja voi mikä riemu syntyikään, kun heti ekasta luukusta tuli Olaf. <3 Frozen on neidin ihan lempparileffa ja Olaf lempparihahmo. Nuorimmalle hankittiin Lego city kalenteri. Molemmilla on myös partiolaisten kalenterit. Neiti kun käy partiossa, niin onhan se mukavaa tukea heidän toimintaa.
Vanhin halus ihan ehdottomasti Muumi kalenterin. :) Onneksi meidän postista löytyi sellainen ja hän oli kovin tyytyväinen.
Toiseksi vanhin pitkään pohti ja mietti, että haluaako hän ollenkaan kalenteria. Mutta halusi sitten lopulta kuvakalenterin. Mun vanhemmat sitten toi hänelle sellaisen. :)

Tästä se joulun odotus lähti oikeen kunnolla. Nyt voi laskea öitä jo jouluaattoon, kun tähän mennessä on laskettu öitä, jolloin saa avata ekan luukun.

Mukavaa joulukuun ensimmäistä päivää!! <3

4 kommenttia: