tiistai 15. syyskuuta 2015

100 päivää jouluaattoon






Tasan sata päivää jouluaattoon. <3 Aika ihana on ajatus. Pienin askelin tässä saa ruveta jo joulujuttuja miettimään.
Mä menin eilen kaupungin läpi bussilla lääkäriin ja huomasin, että Suomalaisessa kirjakaupassa oli remonttimyynti. Jäi hiukan vaivaamaan ja tänään piti lähteä sitten kurkkimaan, että mitä sieltä löytyisi. Äitini lähti matkaan mukaan. Kyllä me sitten ihan rauhassa pengottiinkin noita kaikkia laatikoita mitä siellä oli. :D Mä tein aivan ihania jouluisia löytöjä ja kaikki puoleen hintaan!!!! <3 Kaksi rullaa joulupaperia ostin, että saan laittaa kummilasten paketit noihin nätteihin papereihin. Tuosta kuvasta ei meinaa oikein selvää saada, että siinä on kauniita nallen kuvia.
Joulukuusi meillä on aina ollut suuri ja siinä on monta vuotta jo ollut sinisiä ja hopeisia palloja. Nyt mä meinaan tehdä sellaisen muutoksen, että ostan pienemmän joulukuusen. Ihan senkin takia, että täällä uudessa kodissa ei ole sellaista paikkaa mihin sen suuren kuusen voisin laittaa, vaikka ihana se onkin. Kun ostaa pienemmän kuusen, niin sitten voi ostaa uudet pallotkin. :) Siihen pieneen kun ei kauheen montaa koristetta tarvita. Nuo ihanat joulupallot lähti siis mukaani. Laatikossa on 14 palloa, joten hirmuisen paljoo enempää niitä ei tarvita. Haaveilen myös punaisista jouluverhoistakin. Tänä vuonna sekin olisi mahdollista. Mietinnässä siis nämä asiat. Mulla ei ole moneen vuoteen ollut olohuoneessa mitään jouluverhoja, vaan ympäri vuoden ollut samat verhot. Nähtäväksi siis jää, että minkälaisia muutoksia teen. Mutta joulukuusi ainakin tulee muuttumaan. :)
Löysin myös korttiaskarteluun noita tekstejä ja ihanat valkoiset hiutale-kimalle paperit. Ne oli ihan normihinnalla, mutta kun niitäkin tarvitaan, niin päätin nekin ostaa samalla. Saan sitten joku päivä kaivaa askartelujutut esille. Katsotaan mikä päivä sellaiseen olisi aikaa. Ehkä viikonloppuna!
Ostin joululahjoja myös. Isälleni löysin yhden kirjan, veljeni tytölle askartelujuttuja, meidän neidille myös yhden askartelujutun, kaksi Aku Ankan kovakantista joulu kirjaa, Pet Shoppeja joulupaketteihin, veljeni tytölle paidan, toiseksi vanhimmalle vitsikirjan, neidille Olaf suihkusaippuan. Kirjat ja askartelupaketit olivat puoleen hintaan myös ja Pet Shopit tarjouksessa. On taas monta joululahjaa ostettuna. Nyt on nekin todella hyvällä mallilla. :) Kirjamessuilta ostetaan sitten perinteisesti jokaiselle lapselle joku kirja pakettiin. He saavat ne sieltä aina itse valita.
Nyt oon huomannut, että Risto Räppääjä sarjasta on ilmestynyt uusi kirja ja Tatu ja Patu kirjoihin tulee jouluinen kirja. Mä odotan itse ihan kauheesti tuota Tatun ja Patun kirjaa. Joulukirjat on aina ihania!! <3

Mukavaa tiistaita ihan jokaiselle!! <3

10 kommenttia:

  1. Sinulla on joululahjat hyvällä mallilla. Itsekin olen pari hankkinut. Minullakin on haaveissa uudet kuusenkoristeet, mutta toisaalta tykkään kovasti nykyisistä palloista. Valintoja, valintoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa tässä kasaillaan näitä joululahjoja. :) Kun sattuu sopivasti kohdalle, niin sitten nappaan aina mukaani.
      Mä kans tykkään kovasti meidän vanhoista koristeista, mutta nyt kun kuusi pitää ostaa pienempi ja tuli pallot sopivasti eteen, niin kyllä tuli ajatus, että nyt tulee uudet koristeetkin. Mulla on kyllä jemmassa punaisia palloja, jotka ovat olleet meillä mieheni kanssa ensimmäisessä yhteisessä kuusessa. Joten tunnearvoa niissäkin palloissa on. Vaikeita on nämä valinnat kyllä. Katsotaan miltä meillä näyttää jouluna. :D

      Poista
  2. Sata päiväähän menee ihan hujauksessa ohi.
    Mukavaa tiistai-iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne menee! :D Nää pimenevät illat on ihan kivoja, kun voi laittaa ihania valoja sisälle. Niillä saa aivan ihanan tunnelman kotiin. <3
      Mukavaa tiistai-iltaa myös sinne!!

      Poista
  3. Hauskoja joulupalloja ja niin söpössä rasiassakin vielä. <3
    Kyllähän se joululahjojen osto nyt kannattaa aloittaa ettei tarvitse jouluruuhkassa rynniä. Itsekkin äiteelle pari lahjaa olen jo ostanut. :)

    ps. Ota lahjapaperista sitten kuva, kun on valmis paketti jotta näkee kuosin paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tykästyin noihin palloihin!! <3 Tänään käytiin isolla peräkontti kirppiksellä ja löysin kaksi ihanaa tonttu koristetta kuuseen. Sopivat näiden pallojen kanssa oikein hyvin.
      Oon niin samaa mieltä!! Kyllä mua ei sinne jouluruuhkiin saa menemään, en viihdy siellä ollenkaan. Nyt on sitten saatu muutamia paketteja jo hankittua ja ihana niin.

      Mä yritän muistaa ottaa kuvia!! :D Kummilasten paketit ainakin päällystetään noilla papereilla.

      Poista
  4. Sitä aina miettii että tuo pitäisi napata "pukinkonttiin", mutta itsellä lahjojen hankinta alkaa kuitenkin vasta marraskuussa. Ihailen teitä jotka osaavat laittaa ajatuksen tasolla, myös teoiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin inhoon noita jouluruuhkia, että sen takia mä varmastikin hankin kaiken mahdollisen hyvissä ajoin. :D Mua niin ahdistaa, kun ei saa rauhassa katsella ja miettiä ja pohtia. Näin kun menee hyvissä ajoin, niin ajatuskin kulkee ja saa jotain järkevääkin ostettua.
      Mutta tiedän toisia, jotka nimenomaan nauttii siitä, että saa siellä ruuhkissa ne paketit ostettua. Parastahan on se, että jokainen tekee niinkun parhaaksi näkee ja tuntee. :)

      Poista
  5. Oi, se ihana tunne kun kaivaa joulupallot esiin varastosta :D en malta odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin totta!! <3 Kyllä se on joka kerta yhtä ihanaa, kun saa ne joulupallot kaivaa esille!! Ei oo muuten enään edes kauaa siihen... Mä tässä pohdin, että taidetaan se joulukuusi ottaa esille tänä jouluna aiemmin, kun muulloin, että siitä saa sitten hetken aikaa nauttia. Mä kun en jaksa joulukuusta kovin kauaa katsella jouluaaton jälkeen... Uusia perinteitä siis täällä ruvetaan miettimään. ;) Tiettyjä juttuja ei voi muuttaa, mutta joitain voi ihan hyvinkin.

      Poista