keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Puoli vuotta jouluaattoon
Enään on puoli vuotta jouluaattoon!! <3 Ihana on ajatus kyllä!! Tänä kesänä ei juuri olla päästy nauttimaan auringonpaisteisista päivistä, mutta oon sitten sisällä yrittänyt keksiä tekemistä. Lapset ovat ulkoilleet tosi paljon, vaikka vähän vettä sateliskin, niin ei tahtia haittaa. :)

Mä oon opetellut virkkaamaan ja tuollaisen mulkosilmä pöllön sainkin aikaiseksi. ;) Oli ihan ensimmäinen tuota lajia. Nyt aloittelin toista pöllöä, siitä tulee pinkki ja jos siistinä saan käsialan pidettyä loppuun saakka, niin päätyy joululahjaksi. Ajatuksena olisi tehdä myös tuosta violetista langasta pöllö. Vinkin ja ohjeen pöllöön löysin TÄÄLTÄ. Luultavasti täytyy ostaa hiukan valkoista Nalle-lankaa vielä, että saa pöllöistä riittävän suuria. Katotaan miten tuo lanka riittää. Molempia lankoja on täydet kerät ollut. Jos innostusta riittää, niin niitä voi syntyä vielä vaikka enempikin, mutta ajattelin, että tuo virkkaaminen on sellaista helppoa mukaan otettavaa, kun ei tartte silmukoita poimia, niin laivareissullekin nuo varmaankin lähtee matkaan mukaan. :)

Suklaakorttejakin on muutama taas valmiina ja saajiakin on jo useampi, joten näitä täytyy tehdä vielä lisää. Tähän hommaan oon kyllä niin hurahtanut, että ei ole mitenkään vastenmielistä hommaa. :D Kauppa josta papereita ostelen, niin on kiinni nyt pidemmän aikaa. Se hiukan harmittaa, mutta tokihan kauppiaat ovat lomansa ansainneet ihan ehdottomasti. Mutta heti sen jälkeen, kun ovat lomailleet, niin ihan varmasti menen sinne ostoksille. Ellen sitten satu jostain löytämään jotain kauppaa lomareissuilla. Mutta se on sitten ihan sattumaa. Täytyy ehkä vähän googlailla josko jotain löytyis. Perinteisesti kun joka reissulta oon aina jotain askartelu/käsityöjuttuja ostanut.

Oikein ihania jouluisia ajatuksia kaikille näin keskellä kesää!! <3

8 kommenttia:

 1. Hauska pöllö! Ei yhtään pöllömpi lahjaidea. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! :D Pöllöt on aika hauskoja... Nyt niitä voi lennellä täälläkin vielä lisää. ;)

   Poista
 2. Rakastan pöllöjä ja tykkään kyllä noista suklaakorteistakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt vasta ihastunut noihin pöllöihin!! :) Mutta kivoja ne on ja kiva oli tehdä, vaikka ihan täydellinen siitä ei tullutkaan. Mutta meille oikein sopiva. <3 Suklaakortit uppoo aika moneen juttuun. ;)

   Poista
 3. Laskeskelin eilen ihan samaa. Puoli vuotta enää! Ja vielä vähemmän joulun alusaikaan, joka mulla alkaa viimeistään lokakuussa. Mahtavaa, että meitä on jälleen sama jengi täällä jouluttamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! :D Ei oo enään kauaa, kun saa täällä jo ihan kunnolla ruveta joulua miettimään. Koko ajan se mielessä on, mutta ei täällä niin paljoo tuu kuitenkaan kirjoiteltua. Ehkä jossain kohtaa sitten taas innostuu. ;) Oon samaa mieltä, että ihanaa, kun löytyy samaa tuttua porukkaa jouluttamassa!! <3

   Poista
 4. http://mummolatyyliin.blogspot.fi/?m=1


  Suklaakorttien kuoria myös täällä aloiteltu. Ei se olee kuin himppasen yli 5kk aattoon joten kiva se on aloittaa jouluvalmistelut pikkuhiljaa,tai oikeammin jatkaa niitä kesän vieton ohessa.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaakorttien tekeminen on tosi kivaa!! :) Oon niin tykännyt kovasti niitä puuhailla, hiukan on koukuttavaa puuhaa. ;) Mä niin tykkään, kun saan rauhassa puuhailla. Sitten syksyllä on aina niin kovasti sitä puuhaa, että ihanaa, kun saa pitkin vuotta näitä näperreltyä.
   Ei oo tosiaan jouluun enään edes pitkää aikaa!! Ihanaa!! <3
   Kiitos linkistä, laitoin sen tuonne toiseen blogiini talteen!! :)

   Poista