perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukuun viides


Joulukuun viides päivä. Eilen tein vähän lisää sellofaani paketteja. :) Tuossa kuvassa on ystävillemme menossa paketti, jossa on mukit koko perheelle, bambu tiskirätti, Muumi teepusseja, lumiukkosoppia, kahvi paketti ja Makuuniin pari lahjakorttia. Tästä mä sain jo ideoita ens vuodelle!! :D Ajattelin, että käyn hakemassa mukeja ja laitan sisään Muumi teepusseja ja jotain pientä, niistä saa tosi kivoja pieniä viemisiä jollekin. Ja kyllähän noita ontelokuitukoreja on tullut tehtyä useampana jouluna. Pari muutakin ystävää saa korin, jonka sisälle olen laittanut kaikkea pientä.

Huomenna sitten joulutorille!! <3 Eilen tein huulirasvoja vähän lisää ja niitäkin otan sinne matkaani mukaan. Täytyy vaan vähän vielä purkkeja koristella. Muutaman kynttilänkin tein lisää, osa niistä kyllä menee muutamaan perheeseen, joten ihan kaikkia en aio myyntiin ottaa. Vähän täytyy hinnoitella villasukkia, mutta muuten on kaikki valmiina. Tänään meinaan pakata kaikki kamat valmiiksi, että huomenna aamusta saa sitten vaan lähteä. :) Kyllä mä jo innoissani odotan sitä!! :D


Tänään on taas availtu luukkuja ja kurkisteltu joulusukkaan!! <3 Tänä aamuna sukasta löytyi nuorimmalle kolme hienoa pikkuautoa!! Kyllä näiden kanssa aamusta jo heti leikittiin ja tuo eskariin lähtö meinaa venyä..... ;) Neidin sukasta löytyi ihanat pinnit ja kynsilakka!! Neiti jo ehti tänään lakata kynnet uudella lakalla. ;) Molemmat lapset ilahtuivat kovasti!! Lämmin kiitos Sannalle MÖKIN KEITTIÖSSÄ blogiin!! <3 Kummien rekka kalenterista nuorin sai joulupukki leimasimen, jonka käyttöä äiti hiukan säännöstelee.... ;D Erään kerran kävi niin, että nuorin oli saanut jostain leimasimia käteensä ja oli sitten koristanut vähän käsiään ja jalkojaan sillä... Jos tällä kertaa ei niin tehtäiskään. Siskon kalenterista oli tullut karkkia, joka hävisi hyvin äkkiä!! ;) Sisko on laittanut sirkusaakkosia ja tuttifrutti karkkeja luukkuihin. Hyvin tuntuu nuorimmalle maistuvan!!

Oikein mukavaa perjantaita jokaiselle!! <3

2 kommenttia: