torstai 9. lokakuuta 2014

Vierailu tv2 studiolla


Mitäs sitä jouluihminen muuta bongaa reissuillansa, kun jouluisia juttuja!! :D Käytiin tutustumassa tv2:n studioille viime sunnuntaina, kun siellä oli avoimet ovet (niinkun monissa muissakin paikoissa Tampere-päivän kunniaksi). Lähdettiin kahden nuorimman kanssa vähän retkeilemään. Itse jaksoin vähän aikaa kans kiertää, vaikka tauti meinas iskeä kunnolla.... Nämä lavasteet oli ihan parasta mitä siellä oli. <3 Mieheni on kovin innostunut kaikista kameroista ym. Itse en niistä oikein mitään ymmärrä, mutta jokaiselle jotakin. :) Autoon kun päästiin, niin kysäsin mieheltäni, että näitkö ne ihanat joululavasteet siellä. Hän ei kuulemma ollut niitä edes huomannut... ;) Tässä nähdään, että kuinka eri tavalla asioita näemme. Itse en ollut taas nähnyt jotain, mitä mieheni kysyi. Joten oman kiinnostuksen mukaanhan näitä asioita huomaa. :)

Reissu oli kyllä tosi kiva!! :) Näimme myös Pikku Kakkosen studion, josta kaksi nuorinta oli ihan innoissaan. Neiti kyllä totesi, että ei hän arvannut, että se on noin pieni. Niinhän se telkkarissa näyttää ihan erilaiselta, kun mitä ne todellisuudessa on. Mutta nuo joululavasteet oli aivan mahtavat. En kyllä tiedä, että missä niitä sitten käytetään. Mutta eiköhän se tässä joulun lähestyessä selviä. :) Sain napattua kahdesta nuorimmasta kuvan noilla penkeillä. Oli lämpimät ja ihanat pehmusteet!! <3


Kyllä rupeaa olemaan jännittävää tämä aika jo!! :D Postiluukustamme on putkahdellut joulukalenteriluukkuja ja neiti on ihan malttamaton ja kateellinen, kun äiti vaan saa paketteja koko aika. Sanoin neidille, että eiköhän nämä loppujen lopuksi sitten teille päädy. ;) Jännittävää!!
Iso ja lämmin kiitos jokaiselle jo luukun lähettäneelle!! <3

Oikein mukavaa torstai päivää ihan jokaiselle!! <3

10 kommenttia:

 1. Oih, sielläpä jo studiolla näyttää olevan ihanat joulutunnelmat!
  Se on hauska tuo miten tiettyjä asioita huomaa ihan eritavalla jonkun toisen kanssa.
  Itsessäni olen joskus huomannut kuinka esim. kirpputorilla syksyllä alkaa bongaamaan punaisia juttuja ja keväällä pääsiäisen lähestyessä keltaisia juttuja!☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli niin ihanan jouluista!! <3 Nautittiin kahden nuorimman kanssa kyllä siitä kovasti!! Totta tuokin!! :) Mieheni kulki osan ajasta meidän kanssa ja osan ajasta itsekseen. Lapset eivät oikein jaksaneet innostua noista kameroista ja niiden hienouksista. ;) Mutta kiva oli käydä!!

   Poista
 2. Veikkaan, että noi lavasteet on siihen tän vuoden joulukalenteriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa epäili meidän neitikin!! :) Kivan näköisiä olivat kyllä!! Ihanaa Joulu!! <3

   Poista
 3. Tuollainen vierailu studiolla olisi kiva kokea, vaan ei täälläpäin mitenkään mahdollista. Mukavaa, että teillä on ollut kivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan hauska käydä!! :) Mä tykkäsin kyllä tosiaan noita lavasteita siellä ihailla, mutta se tekninen puoli oli vähän liian vaikea selkoista. :D Harvoinpa näitä tämmöisiä mahdollisuuksia on ja aamusta mietin, että jaksanko lähteä ollenkaan, kun niin kipeä oli olotila, mutta lääkkeen voimalla sitten lähdettiin. Ja ehkä ihan hyvä niin!! ;)

   Poista
 4. Tuleeko tänä vuonna jokin uusi joulukalenteri? Olen niin odotellut Tonttu Toljanteria, mutta voihan vaihtelu virkistää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna on tosiaan tulossa uusi joulukalenteri!! Näyttelijäkaarti oli ainakin täynnä kokeneita näyttelijöitä. Mielenkiinnolla siis jäädään odottelemaan, että mitä tuleman pitää. Toljanterista ite oon tykännyt tosi paljon, mutta ehkä se vaihtelu tosiaan voi virkistää. :)

   Poista
 5. Oijoi varmasti siihen uuteen joulukalenteriin! Se kyllä kuulostaa hyvältä, Timo Parvelan käsikirjoittama ja vielä huippu hyviä näyttelijöitä. Maltan tuskin odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan uusi joulukalenteri on hyvä!! :) Se joulukalenteri telkkarista kuuluu niin joulun odotukseen... Odotan kyllä todella paljon jo sitä!! ;)

   Poista