maanantai 13. lokakuuta 2014

Tuttiketjuja


Tänään tuli vähän ommeltua pitkästä aikaa! :) Nyt on sitten huomista varten vielä odottamassa ompelukone. En viitsinyt sitä ruveta laittamaan pois, kun mulla ei ole omaa työpöytää, jossa sitä pitäis koko ajan. Sen takia on nyt sitten keittiönpöytä vallattuna. ;) Mutta onneksi siihen nyt johonkin nurkkaan aina pääsi syömään. Huomenna päivällä meillä on syöjiä vaan neljä, joten me mahdutaan siihen pöydän ääreen hyvinkin. Neljä kukkaroakin tuli ommeltua, mutta huomasin tilanneeni väärän kokoisia klipsuja..... Joten eipä auta muu, kun tehdä uusi tilaus ja yrittää seuraavalla kerralla tilata oikeaa kokoa. Niistä kuvia sitten, kun ovat valmiina.

Kun oon istunut ja ommellut, kuuntelin joululauluja. <3 Ihanaa!! Nyt on kuunneltu ihan reilusti tänään niitä. Eli virallisesti joululaulujen kuuntelu aloitettu. Yritän kyllä vielä vähän hillitä, että kuuntelen vähän aikaa ja sitten yritän olla kuuntelematta. :D Myös tämän vuoden ensimmäinen joululeffa katsotaan!! Kaksi nuorinta toivoi leffaa nimeltä Artturi Joulu, joulupukin poika. Viime vuonna nähtiin ensimmäistä kertaa ja tykästyttiin koko porukka siihen. Myös isot pojat siitä tykkäs. Oli hauskoja kohtia, joille hekin nauroivat. Itse tykkäsin myös!! Neiti esitti toiveen, että hän haluaisi katsoa Napapiirin pikajuna elokuvan. Ihan varmaksi en tiedä, että voiko nuorin sitä katsoa. Mietimme vielä! :)

Nyt auttamaan kahta nuorinta siivouksessa, että saamme aloittaa leffan katselua. Lomalla voi vähän valvoakin välillä. :)

Mukavaa maanantai-iltaa kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Meilekin on suunniteltu Artturin hankkimista. Sitä on kehuttu :) Napapiiriä katsoessa viime vuonna alkoi nuorimmaista aika alussa pelottaa, vaikka siinä on ikäraja kolme. Ja kieltämättä alkoi äitiäkin kammottaa ja jäi kesken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tosiaan tykkäs koko porukka Artturista!! :) Vähän jännittäviä kohtia, mutta ei meillä ainakaan liian jännittäviä. Meidän nuorimmainen on kovin herkkä näihin reagoimaan... Kauheen herkästi menee yöunet, siksi tarkkoja ollaan, kun ei viitsi ihan huvikseen kenenkään yöunia menettää, kun ei ole pakko.
   Toi on mun mielestä tosi kurja juttu, vaikka ikärajoissa lukisikin, että K3, niin ei ole mitään takeita, että sitä voisi silti katsoa. :( Me ollaan usein nyt tehty niin, että ensin mieheni kanssa vähän katsottu alkua ja sieltä täältä ennenkun näytetty nuorimmalle. Ihan hyvin systeemi toiminut! :) Kyllä niitä ehtii katsella sitten vähän myöhemminkin!! Tuo Napapiirin pikajuna leffa vaan sillä oli harkinnassa, kun nuorin tykkää junista ihan tosi paljon. Mutta se leffa odottaa kyllä toiseenkin jouluun. :)

   Poista
 2. voi kun ihania tuttinauhoja..semmonen olisi ihana tulokkaalle pikkuselle <3

  VastaaPoista