keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tämän vuoden ensimmäinen joulu lehti


Tämä postaus löytyy varmaan aika monesta blogista tänään, mutta minä myös!! :D Tämän vuoden ensimmäinen joululehti löytyi postilaatikosta. <3 Ihanaa!! Vielä en ehtinyt sen tarkemmin lehteen perehtyä, mutta tuo kansikuva on todella kaunis mielestäni. Jouluiset kuvat on aina kyllä niin ihania katseltavia ja tunnelman luojia. Kovasti mä tykkään vanhojen talojen joulukuvista!! Niissä se tunnelma on ihan erityinen.

Tässä lehdessä on pieni maininta myös minun blogista. Pikkuruinen kuva ja muutama rivi tekstiä. Blogini osoite on siellä mainittu. Kiva ja iloinen yllätys oli, kun lehden toimittaja otti yhteyttä sähköpostilla ja kysyi halukkuuttani osallistua lehteen. Ja tokihan minulta sellainen into löytyi!! :D Ihan tosi kiva juttu!! Nyt on sitten itsellänikin tämä lehti ja saan siitä nauttia. Pikaselauksella löytyi myös pari muutakin ihanaa joulublogia edustettuna.

Tänään saan ihan rauhassa nauttia lehdestä, kun vielä tämä päivä menee täällä kotosalla ollessa. Huomenna sitten taas työt kutsuvat.
Hetken hiljaisuus, hämyinen ilta, herkkuja, takkatuli, torkkupeittoni, villasukat ja joululehti. Mikäs sen parempi yhdistelmä oliskaan!! <3 Sitä hetkeä odotellessa. Kun rauha laskeutuu kotiin ja saa hetken aikaa olla ihan itsekseen, niin siitä hetkestä joskus nauttii todella paljon. Joskus ihania hetkiä ovat toki leffaillat, mutta yksinäinen hetki sillon tällön tekee tosi hyvää. <3

Oikein mukavaa keskiviikkopäivää ihan jokaiselle piipahtajalle!! <3

18 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! <3 Pian laitan lapset nukkumaan ja sitten mä nautin. <3

      Poista
  2. Mun lehti tulee huomenna. :) Sitä odotellessa luen Aku Ankan joka tuli tänään.
    Täytyy kaupassa selata tuo lehti läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, pääset huomenna sitten nauttimaan tästä lehdestä!! <3 Mutta hyvähän se on tuo Aku Ankkakin. Siinäkin riittää kyllä luettavaa!! :)

      Poista
    2. Ei mulle tätä lehteä tule, vaan se Kodin kuvalehden Joulu lehti. ;)
      Tätä sinun esittelemää lehteä katsoin tänään kaupassa ja kivalta vaikutti, vaan mukava on hintakin ( 8,20e ) joten täytyy ostaa äitin kaa puokkiin.

      Poista
    3. Niin sä tarkoitit sitä!! :)
      Saitko nauttia uudesta joululehdestä tänään? Kyllä niitä on ihana katsella ja fiilistellä. <3 Mutta totta tuo, että kyllä ne aika hintavia on irtonumeroina ostettuna...

      Poista
  3. Mulle tuli tuo lehti eilen :). Tänään kävin kaupassa jälleen katsomassa joululehtiä ja olihan sinnekin tullut niitä kivasti. Jonkun verran englannin kielisiä lehtiä myös. Viime vuonna Sittarissa rupesin laskemaan joululehtiä, mutta menin varmaan sekaisin jossain vaiheessa. Ainakin 20-30 niitä oli, ehkä enemmänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tais ollakin niin, että eilen oli virallinen ilmestymispäivä. :) Näytti ihanalta kyllä lehti ainakin näin pikaselauksella. Pian mä pääsen perehtymään siihen enempikin. <3
      No onpa ollut valikoimaa viime vuonna!! Itselläni tais viime vuonna olla muutama uusi lehti. En tarkkaan muista, mutta ehkä joku viis lehteä tuli hankittua. Ihana niitä on lukea ja sitten myöhemmin vielä selailla!! <3

      Poista
  4. Oi, se on kaupoille lähdettävä :D
    Tunnelmallisia hetkiä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Kyllä kannatti odottaa omaa pientä rauhallista hetkeä!! <3 Lehdessä oli muutama tosi ihana idea ja vinkki. Jospa vaikka sais toteutettua. :) Kannattaa käydä kurkkimassa. ;)

      Poista
  5. Oi oi…täytyypä pitää silmät auki kaupassa käydessä. En ole itse vielä bongannut hyllyiltä muita kuin askartelupainoitteisia. Ensi viikolla pitäisi ilmestyä ruotsalaisen Lantlivin joulunumero..;) Sitä odotan kovasti! Kaivoin jo vanhat joululehtiarkistoni hyvissä ajoin esiin ja aloitin fiilistelyn.

    Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kannattaa tosiaan käydä kaupassa kurkkimassa lehtiä!! <3 Niin ihania näyttää nyt paljastuvan monissa joulublogeissa ja muissakin. Vanhoja joululehtiä on ihana selata. Eipä ne joulujutut juuri mihinkään muutu. <3

      Poista
  6. Siis! Mä olen blogannut vuodesta 2012, (joku aika tosin suljin parivuotisen blogini koska halusin aloittaa puhtaalta pöydältä) ja mä oon ihan totaalinen JOULUHÖPERÖ mutta en oo tajunnut edes etsiä jouluaiheisia blogeja!!!!!!!! Tänvuotisesta joulunodotuksesta tulee niin kiva koska mä aion etsiä ja lueskella näitä joulublogeja vaan illat pitkät, ihanaa :D Mulle kolahti tänään postiluukusta Kodin Kuvalehden joululehti ja se kyllä teki päivästä niin ihanan. Monia ihania idiksiä löytyi ja glögimukillinen tietenkin kruunasi lukuhetken.

    Ihana blogi ja musta sait kyllä uuden lukijan :)

    Mun blogi ei ole joulupainotteinen blogi mutta laitan tähän mun tänpäiväisen joulupostauksen linkin jos vaikka jouluihmisenä kiinnostaa se lukaista! :)

    http://kardeland.blogspot.fi/2014/10/terveisin-jouluhullu.html

    ihanaa joulunodotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas tosi kiva kuulla, että löysit tänne!!! <3 Kiitos ihanasta ja mieltä lämmittävästä kommentistasi!! <3
      Kyllä täällä meitä jouluhöperöitä on enempikin. On ihanaa, kun voi täällä jouluttaa niiden kanssa, jotka ymmärtää tätä asiaa. Kun kaikki ei niin ymmärrä... Joulu on vaan niin ihanaa aikaa!! <3
      Kiitos linkkivinkistä!! Ihan varmasti tulen vierailulle sun blogiin!! :)

      Ihanaa joulunodotusta myös sinulle!! <3

      Poista
  7. Itsellenikin tuli tuo joululehti, vähän sitä olen ehtinyt jo vilkaistakin. Kansi on kyllä tosi kaunis! Kivoja vinkkejä oli sulla lehdessä ❤ (Yritin aiemmin jo laittaa kommentin, mutta ei varmaan viesti lähtenyt mihinkään.. ��) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! <3
      Tämä oli tosiaan ensimmäinen kommentti, mikä sinulta löytyi täältä. Mullakin käy liian usein niin, että ne kommentit vaan häviää.... Mutta tosi kiva, kun laitoit uudelleen kommentin!! <3
      Joululehtiä on ihana lueskella!! <3 Niissä niin upeita kuvia ja vinkkejä. Ei tartte olla kun pieni erilainen juttu jossain askartelussa, niin näyttää jo ihan täysin erilaiselta.
      Oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle!! <3

      Poista
  8. Tuli muuten hymy kasvoille, kun kävelin postilaatikolle ja näin joululehden nököttässä siellä. En muistanutkaan, että saan tilaajalahjana sen. Siinä sitten hymyilin kuin naantalin aurinko tepastaessa takaisin kotiin. Säästelin lehteä hyvää hetkeä varten ja eikä tarvinnut pettyä lehden sisältöön tänäkään vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joululehtia on ihana lukea!! <3 Ja kyllä täytyy löytyä sellainen ihana ja rauhallinen hetki, kun uutta lehteä lukee. Mä tykkäsin tosi paljon kans lehdestä. <3 Oli paljon kaikkia kivoja vinkkejä. Uudet vinkit kun on niin tervetulleita aina!! :D

      Poista