tiistai 31. joulukuuta 2013

Uuden vuoden aatto

Hiukan taidekuvia jonkun uuden vuoden aatosta!! :D Niin se vierähti tämäkin vuosi... Paljon on mahtunut tähän vuoteen. Niin kaikkea kivaa ja iloa, kun myös niitä kurjempiakin juttuja. Onneksi ihan jokaisesta on selvitty ja nyt saadaan juhlistaa vuoden vaihtumista isommalla porukalla. Me ollaan suuntaamassa koko porukan voimin mun tädin luokse aattoa viettämään. Sinne on tulossa enempikin sukulaisia. Näemme sellaisiakin serkkujani, joita emme ole piiitkään aikaan nähnyt. Ihan kiva niin!! <3

Kun katsoo vuotta taaksepäin, niin tällä hetkellä meillä jaksetaan tosi hyvin. <3 Juuri yhtien ystävien kanssa juteltiin, että viime vuonna samaan aikaan meidän neiti ei oikein tahtonut tolpillaan pysyä... Hän oli niin tosi väsynyt, että koulussa ei pystynyt olla ja ihan koko aika sairasti. Ei ollut yhtään viikkoa, ettei oltaisi lääkärissä käyty. Monena viikkona vielä useammankin kerran. Tällä hetkellä neiti juoksee, ulkoilee, hyppii, touhuaa ihan niinkun kuka tahansa lapsi. <3 Niin kiitollinen mieli on siitä!! Koska tosi kurjaa on katsoa vierestä, kun toinen on tosi, tosi väsynyt, ei jaksa hymyillä, ei puhua. Ja miettiä, että mikä on hätänä. Nyt meillä on iloinen, punaposkinen, puhelias, touhukas, kekseliäs neiti. Toiseksi vanhin kun vielä saadaan kuntoon, niin ihanaa!! <3 Saamme siis olla todella kiitollisia tästä hetkestä ja nauttia. Pyörätuolillakin kuulemma pääsee raketteja ampumaan. Saa nähdä kuinka se homma hoidetaan, mutta isoveli lupasi auttaa. Itsekin pitäisi ottaa lapsista mallia kuinka asioista selviydytään. :)

Nyt toivotan ihan jokaiselle piipahtajalle oikein mukavaa vuoden vaihdetta!! <3 Muistakaa olla varovaisia rakettien kanssa, ne ketkä niitä käy ampumassa. Itse tyydyn sisältä niitä katselemaan. ;)

Ihanaa alkavaa uutta vuotta!! <3

6 kommenttia:

 1. Onnellista uutta vuotta! :)

  Minäkin pysyttelen sisätiloissa poissa ilotulitteiden seasta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle!! :)

   Kyllä mä kans nautin enempi tuosta sisältä katselemisesta. :D Meidän nuorimmainen kyllä yritti kovasti houkutella ulos, mutta lähti sitten isänsä kanssa sinne. Ja mä nautin sisällä olosta, hän nyt ei ollut ihan sitä samaa mieltä... ;)

   Poista
 2. Ihanaa uutta vuotta.

  Mulla on jotain kuvia tallessa yhdeltä uudelta vuodelta, mutta harmittaa että yhdet tosi hyvät kuvat on kadonneet. Voi ne jossain olla, muttei ainakaan tällä koneella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle!! :)

   Meillä on kans käynyt muutamienkin kuvien kanssa niin, että ne on hävinnyt. Ja kyllä se harmittaa tosi paljon! Toivotaan, että sun kuvat vielä löytyy!!

   Poista
 3. Onnellista uutta vuotta teille! Uusi vuosi on aina toivoa täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Oikein onnellista uutta vuotta myös teille!!

   Poista