keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukuun yhdestoista

Huomenna viedään kerhotädeille pienet muistamiset ja nuorin teki itse kortit
Tänään on vähän saatu jo jotain tehtyäkin täällä!! :) Ihanaa!! <3 Vielä hommaa riittää, mutta alku on jo hyvä. Potilaatkin rupee olemaan jo paremmassa kunnossa, sekin on tosi ihanaa!! Neiti ainakin vielä huomisen saa olla kotona, katsotaan minkälainen huominen päivä sitten on, että meneekö jo perjantaina kouluun vai ei. Vanhin tuskin menee koko viikolla, mutta katsotaan sitäkin päivä kerrallaan. Mä sain ison, ison kasan pyykkejä viikattua ja laitettua kaappeihin sekä nuorimman vaatekaapin kävin läpi, hiukan venähtänyt, niin sain pienet pois. Joo, en meinaa jouluani viettää kaapissa, mutta tuo kaappi tuli nyt kuitenkin siivottua. ;) Muita kaappeja tuskin jouluksi siivoankaan!! Saavat olla just niin hyvät, kun ovat.

Nyt on sitten joulukortitkin postissa asti, ihanaa, ei tartte sitäkään enään miettiä. Eikä jonotella siellä postin ruuhkissa... Kun siellä varmaan jonkun verran tuota porukkaa on lähipäivinä. Perjantaina pitäisi yksi paketti postista hakea, mutta kai sinne sen verran on pakko mennä tai sitten haen vasta viikonloppuna, kun näytti posti olevan silloinkin auki. Katotaan! :) Viikonloppuna vien viimeiset paketit saajilleen ja ens viikolle toivon johonkin koloon jonkun hetken, että saisin tehdä muutaman lumihiutaleen helmistä. Ostin kädentaidot messuilta ihanat lumihiutale helmet ja sain ohjeetkin niihin. Toki se ei ole sanottua, että mä välttämättä niitä ohjeita lukea osaisin. ;D Se kun on aina oma operaationsa, mutta ainakin yritys on hyvä!!

Huomenna on nuorimman viimeinen kerhopäivä tälle vuodelle ja ens viikon keskiviikkona on joulukirkko. Sinne me suuntaamme koko porukan voimin. En tiedä, että onko heillä siellä joku esitys vai ei, mutta tärkeetähän se on, että sinne koko perhe menee. Isommat ei aina välttämättä ole yhtä innokkaina lähtemään, mutta on heidän kanssaan juteltu, että joihinkin juttuihin saavat lähteä mukaan ja osaan ei ole mikään pakko. Ollaan päästy kompromissiin tässä asiassa ja kiva niin. :)

Oikein ihanaa keskiviikko iltayötä kaikille!! <3

Tämän päivän joulusukan jutut

P.s. Tässä taas linkki yhteen satuun, mikä tuli tänään tikkareiden kaverina joulusukasta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti