lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukuun seitsemäs


Eilen illasta saatiin viettää ihanat pikkujoulut meidän bändiläisten kesken!! <3 Oli kyllä tosi kivaa!! Meidän neiti vaan on vähän puolikuntoinen ja nuokkui vähän siellä, mutta kyllä me silti saatiin iltaa porukalla viettää. Ilta kului herkkuja syöden, bändimme musavideoita katsoen, joululauluja laulaen sekä Aliasta pelaten. Toki siinä ehdittiin jutellakin ja olla vaan. Mutta oli ihana ilta!! Tosi kiva, kun saimme kutsun!!

Yksi päivä joulutorilla oltuna ja vietettynä!! :) Oli kyllä taas niin ihanaa vaihtelua tähän tavalliseen arkeen. Ihanaa oli myös se, että sai vähän aikuista seuraa. ;) Tykkäsin tosi paljon siellä olla, ainoa mikä on, niin ihmiset tosi harvoin pysähtyvät juttelemaan... Onneksi pari ystävääni piipahti siellä ja juttelin heidän kanssaan. Myös mukavaa on se, että myyjät juttelee toistensa kanssa siellä. Se on mukavaa!! Toisina kertoina on tuttujakin myyjiä, toisina kertoina ei niinkään tuttuja, mutta aina siellä tutustuu. :) Ihan hyvin tarkenikin, kun riittävästi puki päällensä, aika monta kerrosta mulla olikin... Mutta eipähän tarvinnut palella!! Huomiselle mä sain sellaisen myyntikojun, vaikka en sellaista ollutkaan varannut!! Se on lämmitetty koju, ihan mielettömän iloinen tämmöisestä mahdollisuudesta. Niin kiitollinen ja iloinen mieli!! :) Huomenna siis vielä sinne joulutorille ja yritämme saada neidin sellaiseen kuntoon, että hän pääsee huomiseen kantelekonserttiinsa esiintymään ystävänsä kanssa ja ihan itsekseen. Jos ei olo ihan mahdottomaksi mene, niin kyllä me saadaan neiti sinne esiintymään!! <3 Siinä suunnitelmat huomiselle.

Oikein ihanaa lauantai-iltaa kaikille!! <3

P.s. Taas joulukalenteriluukku tähän. Tänään siis kalentereissa oli tämmöiset herkut ja lupaus yhteisestä herkkuillasta koko perheen voimin sekä yhdessä aloitamme juuri katsomaan Dancing on Ice Plan-gaalaa. Alunperin suunnitelmana mulla oli, että viettäisimme leffaillan, mutta kun telkkarista tuleekin tuo ohjelma, niin vaihdoin sen siihen. :) Hyvä ratkaisu tuntui olleen kaikkien mielestä!! Nyt siis nautimme herkkuja ja tuijotamme telkkaa. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti